La_Liberte Kızlar geçen gün yaşadığım yerden çikolata baktım Sagra çikolatadan. Ama kutusu falan hoşuma gitmedi baskıları da çok basit geldi. Bildiğiniz memnun kaldığınız bir yer var mı?
Der_0 La_Liberte bende çikolata yaptıracaktım onun yerine magnet yapmaya niyetlendim çikolata mideye gidecek diye vazgeçtim. Anısı kalsın istedim 😂
Unlukacar La_Liberte bebekçikolatası.ist yaptırdım güvenilir liste arasında ilk 10 da canım tavsiye ederim
La_Liberte Der_0 ben magnet de yaptım 🙈 ama sadece çok yakınlara vermeyi düşünüyorum. Böyle severek asacaklar için 😅 çikolata da adettendir tatlı bir şey olsun dedik ☺️
Minisssko Çikolata deposunu çok övdüler ben ordan yaptırıcam Tadı da çok güzelmiş diyorlar bakalım denicemm
La_Liberte Minisssko evet çok övüyorlar. Çikolata atölyesi de çıktı webte arattığımda. Onu da merak ediyorum☺️ Şimdiden afiyet olsun size ☺️ Lin atabilir misiniz acaba ?
La_Liberte Nihalilhann ben baktım elit marka kullanıyorlarsa güzel bence ☺️ Kutusu nasıldı? Fotoğraf var mı?
Melokrks La_Liberte Arkadaşım cikolata deposundan yaptırmış yedim beğendim bende ordan sipariş verdim bir kaç güne gelecek ınstagramda sayfasına bakabilirsiniz
La_Liberte Melokrks çok teşekkür ederim ☺️ evet çok memnun olanlar olmuş. Ama bir postta da çok kötü demişlerdi kafama takıldı. Siz gelince unutmazsanız buraya yazar mısjnız? Bir de link atar mısınız?
Melokrks La_Liberte https://instagram.com/cikolatadeposuu?igshid=YmMyMTA2M2Y= Rica ederim canım sayfa bu unutmazsam yazarım unutursam da en geç 3 gün sonra falan bana hatırlatırsan muhtemelen gelmiş olur
Unlukacar La_Liberte benim bebeğim doğdu hastanede dağıttık canım çok kaliteli kesinlikle tavsiye ederim
Nihalilhann La_Liberte sipariş bugün verdim çok yakın arkadaşım orada yaptırdı çok memnun kaldı kutusu yok sayfada var eymen isimli
Melokrks La_Liberte Dediğim gibi arkadaşta yedim tadı güzeldi onlarda beğendiler dün sipariş verdim 100 adet metal kutuda 155 TL 25 TL kargo ücreti var