Nqhn23 kucukkurtc kuzum 14 güne kadar iğnenin etkisiyle tüm gebelik belirtilerini yasarsin 14 günden sonra igne etkisini vucuttan atıyor eger şüpheleniyorsan igneyi olduktan 14 gunun sonuda kanda baktirabilirsin
Sinemberkehan kucukkurtc Canım sen test yaptınmı? Bende 7 gündür iyne oldum. İlk iynem. Vurulduğum günden çok şişkinlik, halsizlik, mide yanması, birde adet olacakmışım gibi karnım taş gibi olmuş. İnşallah tutar doktorun dediklerini bire bir yapmışım
kucukkurtc Sinemberkehan yok canım henüz yapmadım ben test adet olcakmışım gibi hissdiyorum bende bilemedim
Youngmom8 kucukkurtc Büyük ihtimalle gebe kalırsın diye düşünüyorum benimde yumurtam gelişmişti iğneden sonra birlikte olduk ve 15. Günde test pozitifti umarım herşey gönlünce olur canım
kucukkurtc Youngmom8 merhaba şu anda adet olcakmışım gibi ağrı var karnımda her lavaboya gittiğimde oldum heralde diyorum böyle bir ağrı varmıydı sizdede
Youngmom8 kucukkurtc Evet canım kasıklarım sonraki günlerde belim çok ağrımıştı düşünme çok dikkat et rahat ol herşey güzel olur çok yorma kendini uzan bol bol dinlen
kucukkurtc Sinemberkehan hayır hala yapmadım ya regl olcak gibi hissediyorum birde 2 sinde iğne oldum erken mi diyorum yine biraz bekliyim dedim korkuyorum yapmaya🥲
Ayseseray25 kucukkurtc canım ben çatlatma iğnesiyle 2 defa hamile kaldım suan 28 haftalık gebeyim bende iğneyi vurduğumda adet olucakmışım gibi sancılarım oluyordu yürüdüğümde kasıklarımın ağrısından ağlıcak duruma geliyordum belim göğüslerim ağrıyordu dayanamayıp iğnenin 12.günü test yaptım çok hafif silik çıktı iğnenin etkisidir diye ikin gün daha bekledim tekrar aynı çıktı sonra kan tahlili yapdım 15.gün sonucum 43 çıktı ve suan 28 haftalık gebeyim zaten 15 gün olmuş iğnen adet sancıların gibi ağrıların var ama kanama yok bence test yap derim inşallah vardır rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın hakkında hayırlısı yapınca habersiz bırakma 💜🤲
kucukkurtc Youngmom8 ayy inşallah bende hamileyimdir artık pazartesi test yaparım yarında adet olmazsam😍
kucukkurtc Ayseseray25 amin canım benim inşallah hamileyimdir bende bakalım pazartesi test yaparım artık 🙏🏻😍
ggamze_akdemir44 kucukkurtc bende geçen ay vuruldum hamile kalamadım. Yine doktor klomen verdi beş gün içtim perşembe çatlatma iğnesi vurduö kendime bakalım bende bu ay inşallah olur diğer ay başarısız oldu 😣