mrv_elvn_ kucukkurtc benim de çok ağrım oldu adım bile atamiyordum ağrıdan düşünün, göğüslerim belim çok ağrıdı şuan üçüz bebek bekliyoruz inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin ♥️
Sinemberkehan mrv_elvn_ Maşallah. Sağ salim kucağınıza alın İnşallah. Bende ayın 10- da iyne oldum düne kadar çok ağrılar yaşadım ama bu günden hiç bir şeyim yok. Anlamadımki bu iyimi yoksa kötümü? Yani belirtilerin azalması hamileliyin oluşmaması ola bilirmi?
mrv_elvn_ Sinemberkehan olabilir canım herkeste farklı belirtiler olur insallab rabbim sanada nasip etsin
kucukkurtc Kan verdim 2 çıktı değerim hamile değilim sanırm adette olmadım ama son adet tarihim 22 ağustostu
Cderen Bende ilk kan testimde 2 cikti idrarda cikmadi aonra hizla yukseldi ve oglum suan 2 yasinda buyuk bir ihtimalle hamilesin cunku normalde betahcg 0 cıkar
kucukkurtc Sinemberkehan eğer adet olmazsam öyle yaparım canım beklemekten başka çarem yok artık hayırlısı🙏🏻
34ilayda sedamom00 ilkinde mi hamile kaldınız acaba ben ilkinde kalamadım maalesef şimdi ikinci aşılamaya geçeceğiz🥺