kucukkurtc Arkadaşlar 2 eylülde çatlatma iğnesi oldum 2 gündür kasıklarımda bir ağrı var gebelikten dolayı olabilir mi , çatlatma iğnesi olupta hamilelik belirtileri başlayan hamile olduğunu öğrenen var mı , adet ağrısı gibi bir ağrı oluyor ama geçiyor
bhrey kucukkurtc ben catlatma iğnesi ile hamile kalmıstım ama klimyasal oldu . regli sancısı cektim ve ınanılmaz uykum vardı
Bilge-96 kucukkurtc benim göğüslerim çok hassaslaşmıştı o şekilde anladım. İğnenin 13. günü idrar testinde çıktı zaten 🤲🏻
Nqhn23 kucukkurtc kuzum 14 güne kadar iğnenin etkisiyle tüm gebelik belirtilerini yasarsin 14 günden sonra igne etkisini vucuttan atıyor eger şüpheleniyorsan igneyi olduktan 14 gunun sonuda kanda baktirabilirsin
kucukkurtc Bu arada 2 tane yumurtam gelişmişti onları çatlattı doktor, tutması için yapmam gereken bir şey var mı kasık ağrısı tuttuğunun belirtisi olabilir mi
Ezel5656- kucukkurtc ben de de kasık ağrıları vardı çok fazla ve iğneden bir hafta sonra başlamıştı . İğnenin etkisi dyw dusunuyirdum ama ikinci haftada test yaptığımda gebe olduğumu öğrendim. İki yumurta olgunlastysa çok büyük bir olasılıkla çoğul gebeliginiz olur.
Bilge-96 kucukkurtc eğer eşinize de sperm testi yapıldıysa ve testler olumluysa 2 çatlamış yumurta ile mutlaka gebe kalmışsınızdır Allah’ın da izniyle tabi ilişki düzeni de önemli 🫣 eşimin testleri iyiydi ben çatlamış tek yumurta ile ilk denemede gebe kaldım çok şükür 🙌 darısı başınıza
sedamom00 4 gün daha bekleyip test yapın etkisi 14 günde gidiyor bende çatlatma iğnesiyle hamile kaldım hem kasık agrısı hemde çok halsizlik olmuştu 14 gün kan testi verdim pozitif çıktı çok şükür 14 den öncesi yanıltıcı oluyor
kucukkurtc sedamom00 Tamamdır o şekilde yapayım o zaman kan testi mi idrar testi ni yapayım idrarda çıkar mı? Bir de kasık ağrısı nasıl bir ağrıydı adet ağrısı gibimiydi
34ilayda sedamom00 ilkinde mi hamile kaldınız acaba ben ilkinde kalamadım maalesef şimdi ikinci aşılamaya geçeceğiz🥺
sedamom00 kucukkurtc adet agrısı gibi ağrılarım vardı ilişki sırasında kasıklarım çok ağrımıştı bence kan testi verin tam 14 günde testler yanıltıcı oluyor ben çok yaşadım bunu bu çatlatma iğnesini olduğum zaman direk kan testi verdim
bbd_ Hamilelik belirtileri kişiden kişiye değişiyor ancak vücut kendini regle hazırladığı için herkes de görülen belirtiler Regl belirtisinden çok da farklı değil. En doğrusu kafaya takmadan gününü beklemek. Şu an anlamanız mümkün değil. Kasık ağrısı maalesef tutma belirtisi değil yumurta çatlarken bile benim dehşet ağrılarım olmuştu 3 denemem başarısız oldu şu an ikiz bebek bekliyorum tabi inşallah sizin tutmuştur
kucukkurtc bbd_ Ya bende kendimi çok heveslendirmek istemiyorum ama inşallah tutmuştur adetime biraz daha var çünkü bu kadar erken kasıklarım ağrımazdı o düşündürdü ama iğne falanda oldum onun etkiside olabilir hayırlısı artık🙏🏻Sağlıkla kucağınıza alın sizde ikizlerinizi inşallah 😍
kucukkurtc sedamom00 benimde adet ağrısı gibi gidip geliyor ağrı adetimede daha var bu kadae erken ağrı olmaz ama ondan bir düşündürdü kendimi çokta heveslendirmek istemiyorum ama bir hafta daha bekleyip kan vereyim o zaman çok teşekkür ederim🙏🏻
kucukkurtc Ezel5656- ben uzun zamandır deniyorum o yüzden çokta heveslenmedim ama yumurta takibi ve çatlatma iğneside ilk defa oldu o yüzden bir şüphelendimde inşallah hamileyimdir 😍🙏🏻 biraz daha bekleyip yapıcam test çok teşekkür ederim
kucukkurtc Bilge-96 canım eşimin sperm testinde biraz hız sorunu var işte doktor yinede bir denemek istedi hayırlısı artık bakalım🙈🙏🏻
Sinemberkehan kucukkurtc Canım sen test yaptınmı? Bende 7 gündür iyne oldum. İlk iynem. Vurulduğum günden çok şişkinlik, halsizlik, mide yanması, birde adet olacakmışım gibi karnım taş gibi olmuş. İnşallah tutar doktorun dediklerini bire bir yapmışım