70_siradanbiri Eylul10 yaa maşallah çok sevindim adınıza sağlıcakla alın kucağıniza🥰 ben de medikana da necati ozcimene aldim randevu az önce ,bakalim ne dicek 🙏
Aycicegim6442 70_siradanbiri konyada en iyi sonuc novafertil cok olumlu var cevrede ben kendim.medicanaya gittim 2 kere ama keske novafertilde deneseydim dedim.simdide clifebitkiselkarisim die bi kur kullandim 9 seneden sonra nasip oldu 11 haftaligiz pko vardi bende daha once aliacar dahil bir cok doktoru denemis biri olarak soluyorum evet her klinikde basari var ama genellikle olumsuz daha cok bir cok yerde novafertil tavsiye ederim imkanin varsa ankarada berfu demir de dene derim yada kibris
Papatyapkr 70_siradanbiri ben Ali Bey’e gidiyorum. Direk gittim gebeliğin başinda randevu almak için nasıl olduysa denk geldi direk muayene oldum ama normalde bu çok çok nadir bir durum. 6 haftada bir bakıyor acil durumlarda mesajla bişey soramıyorsunuz o yüzden aynı zamanda Fuat Demirin de kontrolündeyim. Riskli gebelik durumundan dolayı Ali beyin de takibine girdim ama böyle bir durum yoksa bence de Fuat beyle görüşün. Çok nazik ve her soruya sabırla cevap veren bir doktordur. İlk doğumumu onda yaptım sezaryenle hemen ayağa kalktım yine orada yapacağım inşallah
70_siradanbiri Papatyapkr evet çok yoğunmus o yüzden fazla ilgilenemiyormus sanırım gitmedim Ali acara . Karar verdik gibi ama yinede doktor arayisindayim sagolasin tavsiyen için 🙏
Aycicegim6442 Papatyapkr novafertilde ali sami gürbüzu tavsiye ederim arkadasim onla ikiz dogum yapti
Gizen Papatyapkr merhaba sizin risk neydi doğumda bende şuan Fuat beye gidiyorum plesenta totalis olduğumu öğrendim birde ali acara gitmeyi düşünmüştüm
Aycicegim6442 70_siradanbiri necati özcimen ilgisi cok iyu ama bilgisinden emin degilim bide norma gebe kalinca ona gitmistim.tavri cok ilgisizdi hersey para icinmis yani ilgi falan ole hissettirdi
Papatyapkr 70_siradanbiri fırsatını bulup Ali beye muayene olursun dilerim nokta atışı tespitleri ve çözümleri var tabi şifa Allah’tan Rabbim ol derse oluverir. Kolay kılsın Mevlam sizin için ve tüm anneliği bekleyen güzel kardeşlerimiz için🌸
70_siradanbiri Aycicegim6442 tup bebegi mi necati beyde yaptınız sonrasinda ilgilenmedi anlamadim, yoksa takip için gittiginz de mi
70_siradanbiri Aycicegim6442 soylediginz doktoru da araştırdım 5 defa tup bebek denenmiş ve negatif sonuclar çok diye okumustum ,tabi nasip işi ama bilemedim ya
Papatyapkr Aycicegim6442 canım teşekkür ederim. Benimki riskli gebelikti ilki erken doğduğu için Ali Bey ile devam ettim 10. Haftada serklaj yaptı. Şimdi hem Ali Bey hem Mustafa Başaran hem de Fuat beye gidiyorum🤦🏻♀️
Papatyapkr sedaa- Geçen gittiğimde 7000 dediler sezaryen benim. Baya bir araştırdım doğum için post açtım genel olarak hikmet Karabacak, rengin hanım, Fuat demir memnun herkes kasımda bnm doğum o zamana fiyat ne olur bilmiyorum.
Gkcnnn Ali acara gidiyorum gebelik takibimi kendisi yapıyor.Randevu almak çok zor ben devamlı gittiğim için sorun yaşamıyorum ama ilk randevu alıcaksanız muhtemelen 1ay sonrasına yer bulabilirsiniz muayenesini arayıp Fatma Hanımla konuşun dilerseniz.
70_siradanbiri Gkcnnn çok aradık açmıyor çok yogunmus ve eskisi kadar ilgili olmadığını okumuştum kafam karışık bilemiyorum napcagimi😐
Gkcnnn 70_siradanbiri tüp bebekse Ali acara en azından bir kerede olsa muayene olmanızı tavsiye ederim.İl dışından bile sürekli hastası geliyor Konyada kendisiyle aynı bilgiye sahip başka bi doktor olduğunu düşünmüyorum.
Aycicegim6442 70_siradanbiri 2 tup bebek yaptirdik tutmadi sonra kendilinden hamile kaldim bende necati beyde devam.edim dedim ama normal.oldu die tavri ilgisi degisti
Raflesya 70_siradanbiri Cumartesi günü gideceğim.Benimde ilk randevum.Gözlemlerimi size aktarırım benimde bebeklerim düşüyor çok önerdiler bende araştırdım efsane bir doktor ama randevu almak imkansız kaç kere aradım açmadılar