70_siradanbiri Arıyoruz randevu için telefonlara bakılmıyor kizlar nasıl randevu alabildiniz gidenler bilgi verebilir mi lütfen
Aycicegim6442 70_siradanbiri bebek içinse hiç gitme derim ben yıllar önce gittim hem 2 senemi hem.bir süru param heba oldu hemde sagligim ama kadin hastaligi icinse evet git ama.bebek asla
Papatyapkr 70_siradanbiri ben Ali Bey’e gidiyorum. Direk gittim gebeliğin başinda randevu almak için nasıl olduysa denk geldi direk muayene oldum ama normalde bu çok çok nadir bir durum. 6 haftada bir bakıyor acil durumlarda mesajla bişey soramıyorsunuz o yüzden aynı zamanda Fuat Demirin de kontrolündeyim. Riskli gebelik durumundan dolayı Ali beyin de takibine girdim ama böyle bir durum yoksa bence de Fuat beyle görüşün. Çok nazik ve her soruya sabırla cevap veren bir doktordur. İlk doğumumu onda yaptım sezaryenle hemen ayağa kalktım yine orada yapacağım inşallah
Eylul10 Ben muayenehanesine acil sevkedilerek gittim siz de öyle yapın gidip direkt oradaki sekreterle konuşun. Bizi araya almıştı acil durum olduğu için ama belki size de yardımcı olurlar. Dediğiniz gibi telefonla ulaşmak imkansız
70_siradanbiri Eylul10 ben tedavi olmak için gidecektim 😐 olmadi öyle yapalım gidelim bakalım alacak mi💕
Eylul10 70_siradanbiri şansınızı deneyin ama çok ümitlenmeyin. Medovanın tüp bebek merkezi de çok iyi randevu sistemleri çok daha oturaklı ve çalışanları daha insancıl 😊
Eylul10 70_siradanbiri memnun kalanda var kalmayanda bizim tanıdık tüp bebek için gitti transferden sonra geri kalan embriyoları dondurmamışlar 🤦🏼♀️ Tekrar başka yerde başlamışlardı tedaviye
Aycicegim6442 70_siradanbiri konyada en iyi sonuc novafertil cok olumlu var cevrede ben kendim.medicanaya gittim 2 kere ama keske novafertilde deneseydim dedim.simdide clifebitkiselkarisim die bi kur kullandim 9 seneden sonra nasip oldu 11 haftaligiz pko vardi bende daha once aliacar dahil bir cok doktoru denemis biri olarak soluyorum evet her klinikde basari var ama genellikle olumsuz daha cok bir cok yerde novafertil tavsiye ederim imkanin varsa ankarada berfu demir de dene derim yada kibris
Eylul10 70_siradanbiri ikizlerime onun sayesinde hamileyim 😊 tüp bebek tedavisi gördüm orada 33 haftalık olduk
70_siradanbiri Eylul10 yaa maşallah çok sevindim adınıza sağlıcakla alın kucağıniza🥰 ben de medikana da necati ozcimene aldim randevu az önce ,bakalim ne dicek 🙏
yasemin9222 Eylul10 merhaba fuat demirde mi tüp bebek oldunuz bende ona gidiyorum tedavi oldum ama olmadı tüp bebek yapalım dedik ama ne zaman başlasam kime başlasam çok karasızım. Kendim pco var eşimde de ileri hareketlilik yok ve morfoloji düşük kararsız kaldım kime yaptıracağıma
70_siradanbiri Papatyapkr evet çok yoğunmus o yüzden fazla ilgilenemiyormus sanırım gitmedim Ali acara . Karar verdik gibi ama yinede doktor arayisindayim sagolasin tavsiyen için 🙏
Aycicegim6442 Papatyapkr novafertilde ali sami gürbüzu tavsiye ederim arkadasim onla ikiz dogum yapti
Gizen Papatyapkr merhaba sizin risk neydi doğumda bende şuan Fuat beye gidiyorum plesenta totalis olduğumu öğrendim birde ali acara gitmeyi düşünmüştüm
Aycicegim6442 70_siradanbiri necati özcimen ilgisi cok iyu ama bilgisinden emin degilim bide norma gebe kalinca ona gitmistim.tavri cok ilgisizdi hersey para icinmis yani ilgi falan ole hissettirdi