Bilgekpn Bizde yarın 34. Hafta oluyoruz ve yarın hastaneye gidiyoruz bakalım 🙏🤪 öğrenince buraya yazacağım
gamzekck Ayda2022 34 haftada 1897 gramdı , buradaki herkesin benimkinden fazla:( , şuan 35+5bakalim aldimi
Huriye1996 gamzekck burdakilerden benimkide küçük ona bakarsan üzülme. Herseyden alıyorlar son haftalarda.
yagmurrrra Ayda2022 hahah valla bende öyleyim😀 normalde çok kaynamalarım vardı 2 gündür bir anda kesildi şaşırdım🤷🏻♀️ 35+6 olunca tekrar kontrolüm var ilk nstye giricem.. bebeğim baş aşağı dönmüştü geçen hafta. Sizin nasıl gidiyor??
Ayda2022 yagmurrrra bizimkisi henüz baş aşağı dönmedi. Normal doğum istiyorum ama bakalım bebek ne isteyecek:) benim de başladı mide yanmaları. Haber verelim birbirmize
yagmurrrra Ayda2022 artık bebişin keyfine kaldık beklicez yapcak bişey yok☺️ Tamam canım haberleşelim🥰
gamzekck Ayda2022 inşallah öyledir kilosu eksikti hatta ultrason da 32. Hafta yazıyordu doktora gösterdim orası önemli değil dedi oraya takılma dedi
Seyma-Aslan00 Ayda2022 sağlıkla gelsin inşAllah🌸 her bebek farklı tabiki. Doktorum normal iyi dedi ama ana yüreği kuruntu yapıyo😁
Ayda2022 Seyma-Aslan00 zaten ana yüreği hiç durmuyor. Doktorun bakışına kadar takıyorum her randevuda:)
Kubgkm Ayda2022 valla boyum 1.68 eşim 1.78 ama eşimin kız kardeşlerinin boyu uzun 185 190 civarındalar