minigiminannesi03 Zeynepmom45 tadı güzel oluyor biz napalim azcık biz nazlanalim hep onlar mı.nazli olacak 😂😂
Patricia minigiminannesi03 tarçınlı akide şekeri 😵💫🙀🙈 şaka gibi ama deli gibi aşerdim rüyama girdi sabah ağzımda tarçın tadıyla uyandım.
minigiminannesi03 Patricia inanirim çünkü bende o şekildedir esim.yazzik dun çokça limon almis sürekli yediğim icin
Yesim_islamoglu1 ipekmom_ valla pazarda bakmadık yer bırakmadık ama yoktu birkaç markete daha baktık. Eşim çalıştığı yerde marketlere makro diye bir yer varmış inşallah vardır orda
Busraah Gokcenada bende önceden o kadar canım herşeyi isterdi ki hamile olunca napicam diyordum 6 aylık hamileyim daha bir tane birşey asermedim 😂😂
ipekmom_ Sevim2211 file market varsa yakınlarında orda gördüm vardı 😇 her şubesinde varmıdır bilmiyorum ama
Bkmcnkr Mürdüm eriği ve gün tabağı ( şöyle zeytinyağlı yaprak sarma, patates salatası, börekli çörekle kocaman bir tabak ) ☺️
ipekmom_ Burası çok tehlikeli 😂 o kadar çok turşu mesajı gördüm ki ağzımın suyu aktı resmen otobüste, yarı yolda turşucu görüp indim adamın elinden poşeti öyle bir aldım ki saldırıyorum sandı 😂