Aybukemom minigiminannesi03 benim bu aralar en çok şeftali hoşuma gidiyor , birde olmamış nar istiyordu canım
minigiminannesi03 Tubatgn zaten olmuyan birsey isteyeceğim diye esim resmen korkuyor ne olur bulamiyacagim birsey aserme hamileyken diyor
Tubatgn minigiminannesi03 birde öyle durum var maalesef, Allahtan Ankara’da bir manav var orada her şey mevcut. Hamile manavı diyoruz ona 😀 biraz uçuk fiyatlar ama bebiş için değer
Brcnbltky Gokcenada ben de öyleyim ya 26. haftadayım bir aşerecek bişey olmadı. Olsun da aldırayım istiyorum ama yokk😃
tecrubesizanneadayi12 minigiminannesi03 cin biber turşusu çiğköfte ekmek kadayıfı kahvaltılık çikolata lahmacun
Zeynep_yaman minigiminannesi03 ayy var ya rüyamda kiraz gördüm buz gibiydi yiyordum ama yemedim gerçekte şuanda bişey olurmu ki
Baymehal minigiminannesi03 ayy evet birde çimleri biçtiler bu aralar onun kokusu da mükemmel pöff valla ilk hamileliğimde de kokladım da bunda bu kadar çok çok çekşyo
Zeybek Baymehal sizinki çim benimki kil.bildigin kil yemek istiyorum.hatta yenilebilir tebesir.Allahim deliye döndüm resmen .kan değerlerim de normal ama isteklerimi zapt demiyorum
sekermomgeliyo minigiminannesi03 ben hiç aşermedim 😃 kaçıncı haftalarda oluyor benim canım bişey istemiyor 😃😃😃
minigiminannesi03 sekermomgeliyo valla 10haftalik başladım ben asermeye aynı şeyleri istiyorum genellikle daha başka birsey istemedim suan 11+1 oldum asermekte kötü bence
030323-brck minigiminannesi03 minigiminannesi03 bende sürekli turşu ekşi şeyler yedim sizin gibi limon çok canım istedi bugünde rüyamda döner yedim acı biberle hemde 2 tane çift pideli şuan çok canım istiyor ama eşimle aramız biraz açık bişey de demedim o yüzden evimin olduğu bölgeye sipariş de gelmiyor ne yapacam.bnde bilmiyorum tava yaptım ama hala döner yemek istiyorum Sanki şuan evin içinde pisiriyorlsr gibi kokuyor
030323-brck minigiminannesi03 evet günlerce evdeki turşunun yetmesini beklemiştim ama şuan onunla konusmadigim için demem canım istiyor diye