dilannulucayy mandalina aşerdim 1 ay önce kilosunu 200 tlye bi kasa aldırmıştım ama hala yiyorum mandalina sayesinde mide bulantım geçiyooo😂😂
melisa_dzgn61 hani eskiden büyüklerimiz kazanlarda haşlarlardı ya mısırı ondan çekmişti vişne çekmişti kuymak ve her yemegin yanında acı biber turşusu yemeden duramıyorum 😁
Meri123 Mandalina ve yeşik erik aserdım.Erik için eşimle heryerı gezdık gece saat 1 de 1 saat aradık en son bıyerde bulabıldık
iremm2310 Meri123 canım aşeran manavlar var ınternetten bır bak ıstersen bende bugun erık aserdım manavlar sayesınde buldum
dytcaglaustun ftmdyn22 ben de öyle valla yeter ki görmeyeyim şimdi olsa da yesem moduna giriyorum bir anda🥲
Gzemyagz14 Erken biliyorum benim için daha 5 haftalık ama elma şekeri için can atıyorum eşim le çıktık bulamadık 😞
mervebeklevic Yesim_islamoglu1 kışın olur o canım bende aşermiştim bi Ümit büyük marketlere gitmiştim ama hüsran😂
Bebeginehasret minigiminannesi03 encok yesil taze nohut, kizilcik tarhanasi hamur hali ama, bide tantuni aş erdim 😄
Deryasahbudak1 6 haftalık olduk aşermiyorum ama en sevdiğim makarna görünce midem bulanıyor ya en sevdiğim yemekten tiksindiim 🙄🙄