Songulll46____28 Yesim_islamoglu1 geçen kuzenim de brokoli aşermişti bim de dondurulmuş olarak bulmuş
Tubatgn minigiminannesi03 deli gibi mandalina aşeriyordum kaç gündür. Biraz önce markete gittim ve ne göreyim 🤩🤩🤩🤩 MANDALİNA 🤩🤩🤩🤩🤩
minigiminannesi03 Tubatgn zaten olmuyan birsey isteyeceğim diye esim resmen korkuyor ne olur bulamiyacagim birsey aserme hamileyken diyor
Songulll46____28 Gokcenada bende çok sinir oluyorum kendime ya insan hamileyken bişey aşermezmi hiç bi şey canım istemiyor
Desasel12 Gokcenada benim de öyle ilk gebeliğimde de hiç aşermedm tam aksine çok tatlı yiyen biriyken hamileyken tatlıdan tiksindm şimdi yine 14 haftalık gebeyim yine tatlı yiyemiyorm ve hiç bişey aşermedm
Tinkerbell_0423 Meyvenin her türlüsünü 🤤🤤 28 haftadayim artık tatlı da istrym hele ekler🍩 ilklerde limonu soyup tuzlayıp yerdim çok farklı ya ve hiç bi zaman kusma bulantı tiksinme olmadı 🙄
nursomyurek Zcicek bende öyleyim yerim her türlü iştah biraz daha açıldı zaten ama deli gibi bir şey istemiyor canım öyle 😂
Tuba3448 Bulantılarım çok fazla doktor bulantı hapı verdi ama Gine’de kusmalarım çok var yemek yiyemiyom herşeyden tiksiniyorum kusuyorum öyle
ipekmom_ Sevim2211 file market varsa yakınlarında orda gördüm vardı 😇 her şubesinde varmıdır bilmiyorum ama
Mucizeuzra Bu ara hep tatli şeyler aseriyorum genelde hergün cikolata yemekten komaya girecegim🙈 şuan köz kokulu mangal aşeriyorum birde sıcak pide üzeri tereyağı ve petek bal😋 neyseki bulunmayacak şeyler değil şuana kadar bulunmayacak birşey asermedim😄
prenseslerimmmmm Yesim_islamoglu1 metro büyük marketten almıştım cnm sansini dene bi insallh bulursun . Dondurulmuş kucuk ve büyük boy paketlerdeydi
Merinosunannesii minigiminannesi03 ayy ben hamileyken bir ekşi aşerdim Allahımmm sipariş edeceğim bir yer yok eşimin işten gelmesine çok vardı dolaptada limonu gördüm doğradım tuzları döküp döküp yemiştim kabuklarıyla😂 Ay birde şey 8 aylık filanım aslında o zamanlar da aşerme olmaz ama resmen sabun aserdim böyle 1 hafta boyunca burnuma burnuma koktu Hacışakir olandan eşime söyledim manyak mısın sen dedi ama dayanamadım sonra gidip marketten hacısakir kalıp sabun almıştım tırnaklaya tırnaklaya yedim birkaç kere eşimde gitmiş birine sormuş o da demiş birazcık yalasın sabunu geldi eve dedi biraz yalayabilirmişsin dedim çok geç yedim birkaç pinçik😂😂
EsiLaMirac_0mom Aylin5550 teşekkür ederim inşallah sağlıkla gelsinlerde sizinde kalbinizdeki olur inşallah 😍
Kokenilya minigiminannesi03 arkadaş kız bebeğim olacak ama ben tatlı istiyorum sürekli delircem hiç ekşi bişey aklıma gelmiyor 😅