Zcicek nursomyurek bende hiç asermedim ya , 22+5 haftalık şuan .ama gördüğüm herşeyi yerim yemede hiç sıkıntım yok 😁(balık dışında)
nursomyurek Zcicek bende öyleyim yerim her türlü iştah biraz daha açıldı zaten ama deli gibi bir şey istemiyor canım öyle 😂
1234__ Yesim_islamoglu1 nerde yaşıyorsunuz bende dün çok istemiştim eşim aramadığı yer kalmadı yakınsanız bende biraz daha var vereyim sze
Yesim_islamoglu1 1234__ Ankarada yaşıyorum çok teşekkür ederim. Eşim çalıştığı yerdeki marketlere bakacak çok sağolun🌸💕
SahrasMom311216 minigiminannesi03 benim biraz tuhaf olacak galiba ama bamya çorbası yiyorum 3 gündür hala doyamadım😂
minigiminannesi03 SahrasMom311216 valla bugün kendime mercimek corbasi yaptim eşime ne pisirecem yemek olarak hiç bilmiyorum kararsızlıktan şaşırmak uzereyim
MaviDeranHazal Midemdeki reflü ve gastrit yüzünden mide yanmasından su içmeye korkar oldum. O kadar iştahım var ki canım neler neler istiyor 😔 mide koruyucu kullanan var mı aranızda bu arada?
Gzdeee11 minigiminannesi03 ilk oğlumda mor lahana aşermiştim bir oğlum olucak inşallah yine bunda da beyaz lahana aşerdim 😅😂
Seydass Gokcenada Daba Daba Bende hiç asermiyorum zaten yapılan araştırmalara göre aşermek bilimselliği dayanmayan da bir durum genelde orta doğu ulkelerinde gözlemleniyor yapılan araştırmalara göre Avrupa da aşermek diye bir durum yok psikoljik bazı sebepleri var asermenin misal elde edemediklerini yaptırmak istediklerini bu şekilde farklı versiyonlara çevirip yaptırmak gibi
nuryondem minigiminannesi03 ilk trimesterim çilekle 2.si kirazla şimdi 3.sü sert armut ve mandalinayla geçiyor 🤤