niayk Ben de sade süt hiç içemem ama gebelikte kendimi zorluyorum içmek için. Bazen sade bazen keçi boynuzu tozu karıştırıp bazen de kafeinsiz kahveyle içiyorum. Doktorum bebeğe bir şey olmaz ama ilerde sende kemik erimesi olur içmezsen dedi.
deletedmom321 Nalkan valla ben de içemiyorum kakaolu içiyorum sadece niye mineralleri öldürüyormuş ki? Sadece katkı var tatlandırıcı var tek zararı o bu sütlerin
Nalkan deletedmom321 çoğu arkadaşımın doktoru öyle söylemiş cnm kontrole gittiğimde sorucam bende doktoruma
Minikdunyam Bende içemiyorum midemi rahatlatsın diye arada bir içiyorum ama peyniri ve yoğurdu tüketiyorum inşallah sıkıntı olmaz sütten dolayı
Yenianneyimmm Nalkan bende süt kullanmıyorum normalde nasıl besleniyorsam öyle besleniyorum yerini doldurma çabam da Yok maalesef
Glcdmrdmr Nalkan Maden suyu için içerisinde mineral ve kalsiyum çok fazla hatta almanyada hamilelere 1litre içmelerini öneriyor doktorlar
Senzeliha Nalkan bende içemiyorum eşim kutuyla muzlu süt aldı. Bitiririm birdaha almadım doğal değil katkı maddesi olduğu iliç
Kardii Aslında çok severim normal zamanda da içerdim ama şu sıralar inek tadı alıyorum direk içemiyorum içersemde öğüre öğüre ama içine nesquik atabilirsin bende yapıyorum öyle
Kadze Nalkan mineral öldürdgni bilmiyordum ben bebek kilo alsn die nesquik katıp içiyorum sade içemiyorum malesef yoğurt sut yıllardr sade yiyio içemem
Nalkan Ulviyyee cnm süt ve süt ürünleri tüketmek önemli içebiliyorsan iç tabi ama bu haftalarda zorlama kendini içemezsende