Nalkan Kızlar ben sade süt içemiyorum kakaolu falan içsem de mineralleri öldürüyormuş sanırım ne yapacağımı şaşırdım hangi marka süt daha az kokar acaba ?😔
Maviii Nalkan bende içmiyorum yerine ayran içebilirsin canım. ki süt yerine ayran içmek daha sağlıklı.
Fatmasnny Nalkan sütü meyvalı yapsanız. Ben mesela blendır ile süt muz yulaf fındık/badem/ceviz karıştırıyorum. Hem besleyici hem mis gibi muzlu süt oluyor.
pamuk_anne Nalkan ben süt fobimi güllaç ile yenmiştim. Yeni evliyken güllaç yapıcam dedim hiç süt sevmememe rağmen. Sonra baktım ısıttıkca süt kokuyor ben dedim buna vanilya koyayım. Sonra biraz da gül suyu ve şeker ekledim. Gerçekten o gün ben o güllaç in dibinde kalan sütü bardağa doldurup içtim. Deneyebilirsiniz, vanilya kokuyu tamamen alıyor 😊
Nalkan Maviii cnm ayran içebiliyorum bilmiyordum süt de içmem gerekir diye düşünüyordum teşekkür ederim😘
Maviii Nalkan değil değil hatta bir çok doktor süt içilmemesini daha doğru buluyor, bu yüzden bol bol ayran tüketebilirsin cnım. yemeklerin yanında özellikle 🌺 sağlıklı gebelikler diliyorum ❣️
Nalkan Karabiberim85 o zaman süt içmek için zorlamama gerek yok kendimi çünkü kokusu beni mahvediyor cnm ya
Albatros3501 Nalkan walla canım sütten bi ara bende tiksindim ama ayran yoğurt ve peynirden vazgeçmedim tiksinmedim de. Kahvaltıda bile ayran içmek istiyordum ve de içiyordum. Hem süt kanı düşürüyor diyorlar ama bilmyrm 🤔
Serii Ben de çoğu süt ürünlerini tüketemiyordum çok diş sorunu yaşadım bide artık kemiklerim ağrıyordu. Marketten denemek için Sütaş’tan süt aldım iyi geldi artık onu içiyorum günde iki üç bardak diğerlerine göre daha kolay içiliyor ve daha az kokuyor
Minnakkkk Sütün yeri ayrı yoğurt ayran kefır bunların yerı ayrı dedı doktorum ve süt çok onemlı.ben de sadece Pınar ın sutunu ıcebılıyorum o da soguk olarak zorluyorum kendımı ama ıcıyorum kızım için
Mela Nalkan bu aralar sut bana da kokuyor nesquik toz atıyorum laktozsuz alıyorum falan ... ama açıkçası bu hafta süt yerine kefir e taktım dene belki sende seversin sadece altinkilicin kefirini icebiliyorum çokta seviyorum korkmasam günde 1 lt içerim de herseyin fazlası zarar diye 1 bardak 2 bardak içiyorum sadesi hoşuma gidiyor dene canım. Doktorum toznesquik içinde olur yeterki icebil demisti
Nalkan Mela cnm nesguik karıştırıp içsem içebilirim ama o şekilde içsem fayda sağlar mı ki kefir arada içiyorum cnm güzel evet