Senzeliha ozlemkrts ikimiz aynıyız. 82 yle hamile kaldım 5 aya kadar 2 kilo almıştım 5 bitti 6.aya Nasi l girdim durum kötü. 91 olmuşum hemsireden bir güzel azar yedim ekmek tuz bırakın 89 a indim. Sonumuzu allahım hayır etsin😊
asenazrakin babyboy1 insanın doktoru böyle söyleyince insan çok tedirgin oluyor 😢 benim bebeğime de 10-12 gün önden gidiyo diyo hep. Bende sen gibi olayım ya dursun benim kilo alımım 🙏🏻
babyboy1 asenazrakin hiç takma derim canım benim doktorumda bana 80 kiloyu aşma demişti ama yani geçseydi 80 kiloyu ozaman da yani takmazdım
Tosbik asenazrakin amaaaan hic takma kiloyu kafana dogurduktan snra o yorgunluk uykusuzlukla hızlıca verirsin kilolarini. 😍
eymenimoglusum ozlemkrts valla bende 79la kaldim 89 olmusum 22.hafta doktorum diyete basla dedi :( bende iki gundur diyete basladim mecburen
ozlemkrts eymenimoglusum benide her ay tartıyo ayda en az 1 kilo al diyo ama elden bişey gelmiyo ki sadece üstten kilo alıyorum bende
mucizemizibekliyoruzz deletedmom6295 bende ikiside yok, normalde de hiç kilo alamazdım. Hamile olunca yine de düzenli beslenmeme rağmen 62 ile hamile kaldım 79 olmuşum henüz 32. Hafta yani 17 kilo almışım 😄😄 bir şeyler oluyor ama anlayamadım neden böyle oldu 😄
deletedmom6295 mucizemizibekliyoruzz bizim toplumca düzenli beslenmeden anladığımız şey maalesef metabolizmamıza hiç uygun değil temel problem burada başlıyor 😀
3cocukannesi19 Maviii aynen yemek yiyemiyorm iştah YÖK arada oluyo oda biri yaparsa kendi yaptığım yemeği yşyemiyorum
Esra___ asenazrakin ben Cnmm 32 haftada 16 kilo almıştım şimdi 34e girdik 3 kilo daha almışım benim de doktorum çok kızıyor ama elimde değil çok üzülüyorum Doğumdan sonra veremezsem depresyona giricem 😔
asenazrakin Esra___ yani insan elinde olarak almıyo ki sonuçta Sofradan kalkıyorum bazen bi saat sonra yine acıkıyorum
Esra44 Bende 68 ile başladım 76yım şuna 32+5 . Ben selülitden acayip muzdaribim ya bacaklarım çok kötü oldu 😒
Bahar11mucize asenazrakin takma canım hamileliği zehir etmeye gerek yok milleti takıp 😂 doktor dediyse dikkat et biraz da insanın elinde de olmuyo ya nefis can çekiyo 😊
mucizemizibekliyoruzz deletedmom6295 yok ya diyetisteyenin dediklerine göre beslendim yaramıyor yine de 😄 zaten ben normal hayatımda da az ve sık yiyordum bol sıvı tüketiyordum hiç kilo alamıyordum. Hamile kalınca kilo almayı öğrendi sanki bedenim 😂😄