Ayseseray25 Canım ben de tansiyon yüksekti başka belirti yoktu kan pıhtılaşma sorunun vardı onun için kan sulandırıcı kullanıyordum. Tesadüfen bi kontrol de öğrendim 24 saatlik idrar topladım ve maalesef orada değerim yüksek çıktı tabi değerim yüksek çıkınca muayene edildim ve sıkıntılar belli oldu ardından perinotologa gittim ve maalesef aynı şeyleri hatta daha ciddilerini saydı doğum olmalı dedi. 2,3 gündür koşturuyorum.. sana tavsiyem geç olmadan 24 saatlik idrar toplat bide bi perinotologa görün çünkü kadın doğum hekimlerinin baktığı cihazlar ile bir olmuyor daha Detaylı görüyorlar ve ona göre durumun gidişatına karar veriyorlar. Aşağıda bi hanımefendi çok iyi doktorlar önermiş onun da başına bu durum geldiğinden dolayı tecrübeli bende onun tavsiye ettiği doktorlar ile iletişime geçmeye çalıştım pazartesi gel dedi birisi şimdilik tedbir amaçlı 2 gün bulunduğum ilçe de özel bi hastanede takipte olacağım nst , tansiyon , idrar , ultrason gibi pazartesi de perinotologa gideceğim tekrardan. İsterseniz sizde bir bakım derim. @Kaganimm ismini andığım arkadaş bu hanımefendi yorumlarını okuyun isterseniz faydası olur🧡