Mucizebb minikkurabiyelerinannesi Cnm inslah kotu bisey olmaz cok uzuldm bnde 29 haftlik hamileyim rabim en kisa zamnda hayirli bi sekilde gelmesine vesile olur isnalh. Erzuruma gelebilirsen ordaki doktoralr cok guzl. Bi cok tanidigim. 28. 29 30haftlarda dogum yapti bebekelrininin durumlari da cok iyi gidiyor. Erzurum arastramaya gitmeni tafsiye ederim
ketsan minik_koala_ve_annesi yeğenim gebelik zehirlenmesi sebepli 7,5 aylık iken acil alınmıştı, 1750 gr doğmuştu, 17 gün küvezde kaldı, sizde sağlıcakla atlatın inşallah bu süreci
minikkurabiyelerinannesi myangelson burada ki arkadaşlar önermişler sağolsunöar arıyoruz kabul edene gideceğiz
minikkurabiyelerinannesi Mavidunyamm hiç bilmiyorum evden takip istedi yatış istemem rağmen bende o yüzden özel araştırıyorum riske atmamak İçin
Selinu minikkurabiyelerinannesi kesinlikle bu konuda Acıbadem hastanesinin yenidoğan yoğun bakımı çok iyi. Ablam doğum yaptıktan sonra bebeği 5 gün küvözde kaldı. Tek dediğimiz şey iyi ki Acıbadem’ de doğum yapmış ve bebek orada tedavi görmüş. Zaten yenidoğan yoğun bakımında ücret ödemiyorsunuz. Devlet karşılıyor. Acıbadem Dr. Şinasi can hastanesini öneririm.
minikkurabiyelerinannesi Selinu hemen hemen herkes acibademi önermiş iletişime geçiyoruz hangisi müsaitse Alırısa oraya geçeriz
meltemcanli minikkurabiyelerinannesi Merhabalar Bahçelievler Memorial yenidoğan yoğun bakım muazzam mesut hoca bu konuda çok iyi. Doktorum dış doktordu Ali paşa oskay. 30 haftalık doğdu bebeğim çok şükür şuan yanımda. Haftanız kötü değil. Dualarım sizinle 🌸
Huzur123 minikkurabiyelerinannesi ciğer geliştirici yaptılar mı bel çevresi kaç hafta geriden geliyor çok geçmiş olsun karanlıkta durmaya çalış tansiyonun için ve bol bol protein tüket
ketsan Ümraniye eğitim araştırmayı yazan oldu araştırınız mı bilmiyorum ama perinatolog Murat Muhcu var, tavsiye ederim
KorkuluAnne Armess_loya k ketsan murat muhçu muhteşem gerçekten Allahım şifa versin zamanında sağlıcakla gelsin inşallah 🙏👼
2MinnakAnnesii minikkurabiyelerinannesi Canim cok gecmis olsun insallah saglikla alırsin kucağına.Bağcılar medipol büyum ve kapsamlı bir hastane 4 kuzenimde orada dogum yapti cok memnun kaldılar.Ama devlet dersen zeynep kamili oneririm özeldeki doktorum bile riskli doğumlarda İstanbuldaki en iyi kadin dogum hastamesi zeynep kamil demisti
Krdlnfrkn minikkurabiyelerinannesi ben kendi doktorumu onerebilirim medilife Beylikdüzü şubesi Ali Sunay genelde akşamları hastanede saat 6 dan sabaha kadar çok memnunum doktorumdan Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin Allahim evladinizi size bağışlasın iyi düşünün moralinizi yüksek tutmaya çalışın herşey olacağına varır Rabbimin izni ile evladinizi kucağınıza alicaksiniz ♥️