Canım sen normal bir kadın doğumcu değil perinatolog ile sürekli iletişim takip altında olman şart burada çoğu kişi kadın doğumcu fikri vermiş bak senin şuan yaşadığını ben ilk oğlumda yaşadım ve tecrübem o zaman yoktu kaybettim bebeğimi
Şimdi ki gebeliğim de ki seninle aynı haftadayiz çok benziyoruz birbirimize 12 haftalık ayrıntılı usgden beri Perinatolog Prof.Aytac hocamla ilerledik çok şükür her şey iyi durumda.
Bir kere riskli gebelik yaşadığım için perinatoloji takibinde oldum hep..
Sana araştırmalarım sonucu önereceğim Doç.Ali Ekiz , Acıbadem Prof.Aytac hoca bir de Prof. Recep Has var
Böyle bir durumda biliyorum maddiyatta geri planda kalıyor ücretleri fazla olabiliyor çünkü bilgin olsun ama alanlarında en iylleridir.
geç kalmanı istemem bebeğinin kilosu yaşama sınırları üzerinde çünkü inşallah rabbim sağlıkla kavuştursun seni
Beni ilk doğum yaptıran Prof demişti zaten anne karnında 1 saat bile çok önemli o yüzden sıkı takiple doğum şart ama bana acil yatış vermişti.
İkinci kez evladını kaybetmeni istemem bir de benim yaşadıklarımı yaşıyorsun preeklampsi, pıhtılaşma,tansiyon , protein kaçağı hepsi olmuştu ben de seni en iyi ben anlarım.😔
Allah yardımcın olsun 🙏