Mucizeminnos 58damla58 benim de sıcak enerjimi emiyo ya akşama kadar gram enerjim kalmıyo gündüz sıcak zaten çıkılmıyo akşama hadi iyi biraz ama hal kalmıyo ki çıkayım çıksam yürürüm yoksa dinlene dinlene bile yürürüm neyse ama işte bi çıkabilsem🌸
Mlkysf Mucizeminnos evet canım benim doktorum tüm egzersizlere perine masajina 34.haftada başlattı.Sancin gelmeden rahim iyice yumsayip incelsin ki bebeğin çıkışı kolay olsun dedi ne kadar hareket okadar rahim yumşaması ve incelmesi demek
Mucizeminnos Mlkysf başlıyım ben de geç mi kaldım diye de tedirginim bi yandan da az zamanda kaldı neresinden başlasam kar doktorum pilatese başla demeden en azından yürüyüşe başlıyım da önce🌸
girl_boy_annesi Mucizeminnos bende Temmuz’da Doğum yapmıştım yaşadığım yer 40 derecenin aşağısında olmadığı için yürüyemedim biraz zor oldu Doğumum bunda da kışa denk geliyor ama her gün bi 30 dk yürümeye çalışacağım
Mucizeminnos girl_boy_annesi sıcak çok etkiliyo ya şimdiden sonra yürürsem yararı olur inşallah yaa nasipse normal yapmak istiyorum en azından ne kadar kolay olabilirse öyle de olsun istiyorum ama hareketsiz kalınca o pek mümkün olmucak gibi durmuyo🌸
girl_boy_annesi Mucizeminnos bence haftan çok ileri değil her gün 40 dk yürü canım faydasını göreceğine inanıyorum bende öyle yapacağım inşallah 🥰🤲🏼
UmmNasuh Mucizeminnos ben hiç yürüyüş yapmadım sadece hurma yedim başka bişey yapmadım normal doğum oldu tabi biraz zor oldu ama oldu yani belki yürüyüş yapsaydım daha başka şeyler yapsaydım daha kolay olabilirdi
Mucizeminnos UmmNasuh evet hurmaya son haftalarda başlıcam bende artık demekki normalin olmasını değil de zor yada kolay olmasını etkiliyo yürüyüş bu haftadan itibaren başlıyım artık ben de 🌸
Mucizeminnos girl_boy_annesi inşallah yaa başlıcam artık Allahtan 40 dereceler biraz düştü de kendimi de biraz heveslendirip çıkayım akşamları dediğiniz gibi 40 dk yürüsem dahi yeter 🌸
Tugba__- Mucizeminnos merhaba benim 4.aydan sonra hic oturmadım okadar hareketliydim o kadar çok yürüyordumki hatta 34 35. Hafta evde boya badana yeni eşyalar düzenleme yaptık cooook hareketliydim diyordum pit diye dogurucam çok zordu dogumum ben pek alakası olduğunu düşünmüyorum ama yine sağlık açısından yürüyüş guzel
Mucizeminnos Tugba__- merhaba birazda yapıya bağlı heralde ya tabi yürüyüş kolaylaştırıyodur eğer yapıda müsaitse ama sadece başlı başına bi etken değil demekki en azından ödem vs olmaması için bile yürümem lazım 🌸
ElifKay4 Mucizeminnos çok geç kalmış sayılmazsınız. Youtubeda Elçin Demirel diye bi eğitmen var onun yürüyüş videolarla, doğum kolaylaştıran videolarla yapıyorum bende. Gündüz çok sıcak akşam da dediğiniz gibi günlük işlerden hal kalmıyor. Evde böyle böyle geçiriyorum zamanı. Faydası olur umarım.
Gngrbtl Bende normal doğum yaptım 1 hafta oldu plates yoga hiç bir şey yapmadım sadece akşam serinlikte yürüdüm haftada 3-4kez onun dışında eğilme diyenlere inat her işimi kendim yaptım aktif hareketli olursan doğum çok hızlı oluyor 2saatte doğurdum bende
Mucizeminnos Gngrbtl güle güle büyütün bebeğinizi inşallah🙏🏻 Ben de artık biraz serin olunca yürümeye başlıyım inşallah benim de kolay doğumum olur 🙏🏻🌸
Elisam123 Mucizeminnos herşey olacağına varır canım hiç kendini kasma ben son 2 ay kalınca düzenli her aksam yürüyüş egzersiz yaptım kilo bile verdim hamileyken ama normal doğuramadım hiç açılmam olmadı hiç zorlama kendini
Mucizeminnos Elisam123 tabi nasip nasılsa öyle oluyo zaten ya normal düşünüyoruz ama düşündüğümüz gibi olmayabiliyo hayırlısı olsun hep🙏🏻🌸