Mucizeminnos Canım ben iki tane normal doğum yaptım ikisinde de rahîm ağzı kısalığım olduğu için aylarca yattım ilk hamileliğimde sadece tuvalet harici ve 10 günde banyo harici hiç kalkmadim iğneyi bile evimize hemşire geliyodu ben kalkmiyodum çok hafif ama düzenli ağrılarla hastaneye gittim 6 cm açıklık dediler 7-7:30 gibi hastanedeydim oğlum 10:16 da doğdu ama o dayanılmaz sancılar sonlara doğru başladı ilklerde yoktu o kadar ağrım çok şükür kolay oldu maşallah 4 kilo doğdu oğlum 🥰
İkinci hamileliğimde ilk oğlum kadar yatamasamda hiç ev işi yapmadım silme süpürme hiç bişey sadece ilk 24. Haftaya kadar yemek yaptım ondan sonra onu da yapamadım hep yattım yine 37. Haftaya kadar sonra oğlum 39+3 te doğdu kontrole diye gittiğim gün ağrısız sancısız 4 cm açıklığım varmış yatış verildi suni takıldı 11:30 da sancılarım az az gelmeye başladı sonra doktorum geldi ooo 6-7 olmuş açıklık dedi suyumu patlattı 12 buçuk gibi sonra 13:15 te oğlum doğdu hayal gibiydi 😅 ağrısız sancısız gittiğim hastanede 1 saat 45 dakika içinde doğurdum çıktım 😅 bu oğlumda 3570 Gr doğdu Allah’ıma çok şükür ikisinde de sadece 2 dikişim vardı yata yata doğurdum kısacası canım o yüzden bu insanın birazda vücuduyla alakalı bi durum bence 🥰 Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah canım 🤲🤗