HurremSultan saglikciaanne ben kızımda böyle değildim ama bu oğlan mahvetti beni yiyor yiyor doymuyorum gzhsyzhxhz
FSCMK HurremSultan normal doğum yaptım banada dedi doktor ilk gebelikte normal doğurmazsın kilo alma vs dedi ama elimde olan bişey değildi bende ödem çok fazla oluyır çok fazla şişiyorum yediğimden değil yoksa
HurremSultan FSCMK Ay doğum yapabilirsen iyi valla bende normal istiyorum yine tabi bir sağlık sorunu olmadığı sürece. İnşallah yine sağ salim dogururuz😁🤲🏻
Aaaysee Der_0 daha yeni sayılır canım 7+2 deyiz 🥲 uygulama 8+0 gösteriyordu ama bugün doktorum 7+2 dedi,sen
HurremSultan Tazeanne07 amiii her dışarı çıktığımda çıtır kızları görüp iç çekiyorum bazen gözlerim doluyor kocamda anlıyor artık üzülme digurunca veririsin diyip gülüyor 😅😅😅
Merveberill HurremSultan 78 le hamile kaldım 93 le sezeryana girdim hastanede iki gün kaldım eve geldiğimde 86 kiloydum gerisi de gider inşallah emzirirken ☺️
Aaaysee HurremSultan ya yerim kiiii 🤭 ben de yemek yemeyi çok severim 58 kiloydum evlenmeden önce 2 ayda çöktürdü beni evlilik hxhddksllzlsso
Maden HurremSultan üzülmüyorum ona kadar uzulcek daha çok şey var sadece daha fazla almak istemiyorum doğum zor olmasın diye o da sende üzülme doğumdan sonra verilir emzirirken kilo kaybı olur biraz
HurremSultan Der_0 tosunum diye seviyor beni bu qralar totosunu kesecem az kaldı. Birde gizli gizli diyet yapuyor alttan alttan kilo vermeye çalışıyor bende inadına poğaça börek yapuyoruk ki kilo vermesin ben dogurana kadar xtwjxjx nasıl iyi yapıyor muyum 😅😅😅
Reyhosunannisi 50 kiloyla hamile kaldım 19+6 bugün kontrolüm vardı 54,40 olmuşum çok yiyen biri olmama rağmen emen takma elimizde olan bir şey değil bebişler sağlıklı olsunda 🤗
sumeyyepy HurremSultan evet öyle de bir duyum aldım iştah aciliyormus falan🥲o zaman.. hayırlısı be gülüm🌹kilolu yeni hayatıma merhaba 😂😅
HurremSultan sumeyyepy valla böyle giderse aclik grevine falan girecem doğumdan sonra gxjsuxd kilolu olmak istemiyorum moralim bozuluyor ağır yasamlara döndüm bir yere tutunmadan kalkamiyorum😅😅😅
FSCMK HurremSultan niye yapamayım canım kiloyla doğumun Alakası yok ben bunu bilirim yani nice zayıf kadınlar var doğuramıyor eğer kiloyla alakalı olsaydı hatta ben ilk çocuğumu 5 saatte doğurdum gayet rahat geçmişti inşallah Buda öyle olur
PrensesFiona HurremSultan 58 le hamile kaldım 78 le doğuma girdim. Doğumdan çıktıktan 3 4 gün sonra 68 e düştüm. Deli gibi yediğim halde. Sütüm gitmesin diye çok yedim o yüzden kilo veremedim ama almadım da. Sonra ne yersem yiyip sütüm azaldı azaldı en sonunda kesildi. Şuan kızım 7 aylık ve ben 61 kiloyum. 3 kilom kaldı yani diyetle sporla bir şekilde gidiyoe canım takma kafana.
HurremSultan PrensesFiona Ay sağ salim dogurayim da inşallah bende veririm ya😟 aşırı modum düşüyor televizyon büyük bizim evde bazen yansimami goruyorum yan devrilmiş damızlık dana gibi xgsgxjx