HurremSultan Güzel anneler ben 76 kilo ile hamile kaldım. Suan 24+5 de 82.800 olmuşum 😶😱 böyle giderse doğuma 90 kiloyu geçerek giricem sanirim😟 sizler kaç kilo aldınız boyum 170 bu arada normal digum yaparken zorlandınız mi? Bu ikinci gebeligim kızımda bu kadar kilo almamistim🥲
Aaaysee HurremSultan şu an 52 yim bakalım ne olacak ama kilo için kendini hiç üzme güzelim hepsi verilir insaAllah yeter ki siz iyi olunn,hem dur bakim aaa her halinle çok güzelmişsiin 😍🧚♀️💖
Cananyildiz HurremSultan 36. Hafta 7 kilo aldım. Dogumdan sonra veririz napalım stres yapma yemene icmene dikkat et canım
FSCMK HurremSultan ilk gebeliğimde 67 hamile kaldım 92 doğurdum bu 2. Gebeliğim 74 hamile kaldım 69 düştüm şuan 87 kiloyum 37+5 haftalık hamileyim
HurremSultan Aaaysee hayatımda hayatımda o kiloyu görmedim yemek yemeden yasayamiyorum🥲 keşke bende o kiloda olsam😁 totitonu kaşı elemtere fiş kem gözlere şiş 😁 sende çok güzelsin ayrıca guzellikk🤭🌸🤍
HurremSultan Cananyildiz ahh ahhh yememe dikkat edemiyorum ki bu oğlan beni bitirdi azıcık aç kalsam elim ayağım titriyor😅😅
HurremSultan sumeyyepy emzirirken gidiyor da wman sütüm gitmesin diye yerken geri geliyor tecrübeyle sabit😅😅😅
saglikciaanne 64 ile hamile kaldım , 62 kg düştüm sonra yavaş yavaş 18 e kadar verdiğim iki kg yi aldım şuan 66 kg 27 haftalık hamileyim dışarıdan hamile olduğumu anlamıyorlar bile ama doktorum nedense çok kilo almışsın dedi 😁😁
Nurcukpnr saglikciaanne bugun kontrolde dr bana kızdı çok kilo aldın böyle giderse riskli olur diye 24 haftalığım ama son bir ayda 4 kilo aldım ama en başından beri düşünürsek 54 kiloyla hamile kaldım şuan 60 kiloyum 😳 Diyetisyenle görüş dedi bana
Aaaysee HurremSultan ya yerim kiiii 🤭 ben de yemek yemeyi çok severim 58 kiloydum evlenmeden önce 2 ayda çöktürdü beni evlilik hxhddksllzlsso
Aaaysee Der_0 daha yeni sayılır canım 7+2 deyiz 🥲 uygulama 8+0 gösteriyordu ama bugün doktorum 7+2 dedi,sen
HurremSultan FSCMK peki normal mi doğurdun çünkü normal doğum yaparken zorlanirsin diyorlar bana hep🥲
Umay255 HurremSultan bacım 🤣🤣 50 kiloyla hamile kaldım 64 kiloyum 25 haftalık daha doktor beni 75 bekliyo ekmeği kes dedi ama hep açım napcam bilmiyorum
misslavinia1 HurremSultan 50 kiloyla hamile kaldim 26 haftalik olduk dün tartildim 60 kiloyum 10 kilo almisim bende😄😊 Ben memnunum valla insallqh dogumdan sonrada 60 65 kilo olarak kalirim😄❤
sumeyyepy HurremSultan evet öyle de bir duyum aldım iştah aciliyormus falan🥲o zaman.. hayırlısı be gülüm🌹kilolu yeni hayatıma merhaba 😂😅
PrensesFiona HurremSultan 58 le hamile kaldım 78 le doğuma girdim. Doğumdan çıktıktan 3 4 gün sonra 68 e düştüm. Deli gibi yediğim halde. Sütüm gitmesin diye çok yedim o yüzden kilo veremedim ama almadım da. Sonra ne yersem yiyip sütüm azaldı azaldı en sonunda kesildi. Şuan kızım 7 aylık ve ben 61 kiloyum. 3 kilom kaldı yani diyetle sporla bir şekilde gidiyoe canım takma kafana.
FSCMK HurremSultan normal doğum yaptım banada dedi doktor ilk gebelikte normal doğurmazsın kilo alma vs dedi ama elimde olan bişey değildi bende ödem çok fazla oluyır çok fazla şişiyorum yediğimden değil yoksa
Maden HurremSultan 52 kilo ile hamile kaldım 33 haftaligim 69 kiloyum 17 kilo almışım bende fazla aldığımı düşünüyorum doğuma da biraz daha var yani
HurremSultan Tazeanne07 amiii her dışarı çıktığımda çıtır kızları görüp iç çekiyorum bazen gözlerim doluyor kocamda anlıyor artık üzülme digurunca veririsin diyip gülüyor 😅😅😅
Maden HurremSultan üzülmüyorum ona kadar uzulcek daha çok şey var sadece daha fazla almak istemiyorum doğum zor olmasın diye o da sende üzülme doğumdan sonra verilir emzirirken kilo kaybı olur biraz