mel33 Gursesgurses ayyy bacım ben hiç oturamıyorum kasiliyorum.iç çamaşırı bile yatarak çıkarıyor yardımcı kadın...
Gursesgurses mel33 ozaman bosver canim saclarin cok kasinmiyorsa, bebeklerin daha onemli simdi sen dinlenmene bak . Kuru sampuan falan oluyo onlar belki kasintini alir bi arastir istersen.
Gursesgurses mel33 ben 15. Haftamdayim canim insallah sizin haftalara kadar ulasabilirm daha cok yeniyim 😊
Kardelen24 Gursesgurses ogluma arkadas mi geliyor 😍 hayirli evlat olsun canim Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin
Kardelen24 mel33 insallah gamze biraz daha dayanir hep aklimda . Seker yuklemesi onermedi mi canim . Bana da aclik kan sekerine bakacagiz dedi . Sanirim Seker yuklemesi olmuyor o belki onun sonucuna gore karar verecektir
mel33 Kardelen24 Canım aslında önermedi değil ama benim onu yaptıracak gücüm yok.orada bekleyecek edecek durumum yok .belkide istemez diye düşünüyorum.27 haf.olunca iğneye gidince soracam bakalım
Gursesgurses mel33 canim yazdim ustte ama gormedin sanirim. Kuru şampuan işini görebilir bi dene bakalim. En azindan rahatsiz etmez saçın seni.
mel33 Kızlar dışardan aldığımız yas pasta tarzi gibi şeylerin içinde hazır krema felan oluyor ya.zararlı mıdır acaba....
Mcmc mel33 zararlı tabiii ama ye canım . Eminim uzun zamandır yemiyorsundur. Her hafta yediğin birşey değil. Vücudun ona da ihtiyacı var☺ afiyet olsun.
Kardelen24 mel33 canim ben hamileligim boyunca cikolata disinda neredeyse hic bir sey yemedim ama gecen dogum gunumde 4 ince dilim pasta yedim 😖 kendimi tutamadim resmen bir sknti yaratacagini hic dusunmedim . Bu kadar ince ayrinti dusunme diyorum sana 🙄🙄
mel33 Mcmc Evet canım ne zamandır yeniyorum.İnşallah çiğ yumurta felan yoktur krema felan.şimdi düşünüyorum da dışarda çalışan insanlar mecburen dışarda yiyor...
Mcmc mel33 inan dışarıda yemeği bende pek sevmiyorum ama eti de balığıda dılarıda güzel yapıykrlar ama psta olayına pek girmiyorum sadece hani kazan dibi falan sütlü tatlıları seviyorum . Baklava falan da sevmem . Ye ye bir kaç kezden birşey olmaz canım☺
mel33 Mcmc ya hakkınızı helal edin.tricele canım istedi.edin sormuş çiğ yumurta yok demişler.ama krema varsa ondada çiğ yumurta varsa diye tedirgin oldum.kız ne pimpirikliyim.yanında duruyor korkumdan öyle bakıyorum.İşte insan korkuyor.salmonella felan olurum diye......Ay ne gıcık kadınım ben ya... M
Mucizesinibekliyor Kızlar ben bgn doktor kontrolüne gittim bebisim 1325 gr olmuş. Selvikste 35 mm ama bi sorun var. Ayrıntılı ultrosana girdim nonplasental tarafta sol uterin arterde yüksek dirençli akım formu sebat etmektedir diyor. Doktorum endiselenmemem gerektiğini strestende olabileceğini söyledi. Takip edicez dedi fakat Bn biraz araştırma yaptım hiç olumlu seyler yazmıyor bu durumla karşılaşan var mi 😔😔
Herdem25 Mucizesinibekliyor bunun aynısı bendede çıktı aysel hanım mıydı doktorunuz? Kan sulandırıcı ecoraspirin verdi endişe etmedi yani
Mucizesinibekliyor Mcmc bebeğin beslenmesini etkiliyormuş. Ama bebeğimin herşeyinin boyunun kilosunun iyi olduğunu söyledi doktorum. İlaclarini kullan stres yapma dedi bu nerden çıktı şimdi. Ne kanı canim ?