Selmas57 mel33 masallahhh 😍😍😍 bir 2 hafta daha dayansan insallah. Bence banyoyu falan bosverrrr, bebeklerin seninle ya yikanmasan nolur.. baksana azminle kacinci haftaya kadar geldin 🙏🙏
Gursesgurses mel33 insallah durumun iyiye giderde yaparsin canim banyonu canim. Bikacgun daha dur kontrole kadar doktorun dedigini yap. Yada disari cikmisken 5 dk kuaforde sacini yikattir.
mel33 Gursesgurses ayyy bacım ben hiç oturamıyorum kasiliyorum.iç çamaşırı bile yatarak çıkarıyor yardımcı kadın...
Gursesgurses Kizlar bende kontrolden geldim. 40 dedi uzunluguna 15 hafta oldum bende. Cinsiyetinide ogrendim oglum olacakmis 😊 onceki kaybettigim bebegim kızdı. Onu kucaklayamadim busefer Allahim saglikla kucagimiza almayi nasip eder insallah 🤗
Kardelen24 Gursesgurses ogluma arkadas mi geliyor 😍 hayirli evlat olsun canim Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin
kozalak Gursesgurses canım gözün aydın haftamız aynı kaçıncı haftada serklaj oldun? Hayırlı olsun oğluşun :)
mel33 Kardelen24 sağol canım benim Allah razı olsun.gamzeyle mesajlasiyoruz faceden 11 gün oldu tam.bu arada doktor bana şeker yüklemesi yapmayacak sanırım.....
Kardelen24 mel33 insallah gamze biraz daha dayanir hep aklimda . Seker yuklemesi onermedi mi canim . Bana da aclik kan sekerine bakacagiz dedi . Sanirim Seker yuklemesi olmuyor o belki onun sonucuna gore karar verecektir
Gursesgurses mel33 neguzel canim 26 olmussun bak Allahtan umut kesilmez. Simdiden sonra hic korkma Allahin izniyle alacaksin kucagina insallah ben yurekten inaniyorum zamaninda dogacaklarina 😊
Gursesgurses mel33 ozaman bosver canim saclarin cok kasinmiyorsa, bebeklerin daha onemli simdi sen dinlenmene bak . Kuru sampuan falan oluyo onlar belki kasintini alir bi arastir istersen.
Gursesgurses mel33 ben 15. Haftamdayim canim insallah sizin haftalara kadar ulasabilirm daha cok yeniyim 😊
mel33 Kardelen24 Canım aslında önermedi değil ama benim onu yaptıracak gücüm yok.orada bekleyecek edecek durumum yok .belkide istemez diye düşünüyorum.27 haf.olunca iğneye gidince soracam bakalım
Gursesgurses mel33 canim yazdim ustte ama gormedin sanirim. Kuru şampuan işini görebilir bi dene bakalim. En azindan rahatsiz etmez saçın seni.