mel33 Ikizleryolda Canım 28mm ile 12.haftada dikiş atıldı.10 gündür bu durumdayız.evde yatıyorum.3 odakta dayanabilirsek ciğer iğnesi yapılacak
Birmelekbirbebekannesi Mcmc hadi gözün aydın canım. 1ay sonra yaptıracak mısın? Benim hareketler azaldı iyice yarın akşama toparlar inşallah. Alışmışım içerde kudurmasına garip geliyor 🤭😂
Mcmc Birmelekbirbebekannesi canım bilmiyorum ki ne sıklık faydalı olur doktor ne zaman derse adama artık karışmayım 😂🙏🙏 Olsun kuzum az maz var hareket ama bına da şükür .
Birmelekbirbebekannesi Mcmc aynen canım hiç hareket etmese paniklerim zaten çok şükür arada ben burdayım anne korkma diyor 😂 arkadaşı görebildim mi canım? bu arada tam 34+0 olduk elhamdülillah Allah hepinize nasip etsin bu haftaları ve daha fazlasını inşallah . 🤲🏻
Mcmc Birmelekbirbebekannesi enaaaaa 34 dırrındıeın dırııııın 🤙 Harika sıpa büyüdü ya🙏 Bitti kuzum artık bir ohhhhh çek. İyi evet çok şükür gayette güçlüydü. Allahım yardımcısı olsun inşallah 🙏 Hepimizin olsun .
Birmelekbirbebekannesi Mcmc amin canım. Aynen çok şükür bin şükür. Bide sağlıkla kucağıma alırsam daha ne isterim Rabbimden Allah hepimize güç kuvvet versin zamanında sağlıkla alalım kucağımıza. Mis kokularını çekeriz içimize inşallah ❤️
Aydemir Htctsbk ben kendim yapmıştım serklaj dan önceki hafta o kadar kasıldı ki ağrım falan olmuştu. Sonra serklaj dan sonra jilet kullanmak istemedim 3 hafta sonra kadar güzellik salonuna gittim. Orada daha rahat ve kasılma olmadan yaptırdım. Sadece enfeksiyon kapmamak için çok özel temiz bir yer seçtim o kadar. Ama herkes bir olmuyor. Kasılma vs tetikliyor ya erken doğumu. O yüzden bilemedim.
mel33 Kızlar gece gece başına gelene bakın.eşine taktıriyorum ya fitili.akşam taktı 11 gibi.Canım cokk acısı.ağladım o derece.sol vajinanın dudak kısmı çok acıdı.2 buçuk gibi kalktım nasıl ağrı.elimi attım.sol dudak semsert.neyse tuvalete gittim.elimle vajinaya yakın sol tarafa dokunurjen ovarken pat diye fitil olduğu gibi düştü.eşimi çağırdım..uykusunu bölmüşüm ay bana kızdı.bende git yat dedim.gitti.elimle bakıyorum soĺ tarafı dudağın alt kısmı sis gibi.bu 4.fitildi.acaba hepsi mi oraya gitti.birde bebeklerime zararı olur mu.e hadi ben bunu doktora arayıp nasıl anlatayım.sabah ılık suyla yıkayayım bir .off kızlar bir akıl Allaha havale ediyorum kocam olacak o adamı da.Kızlar fitil o yanlış yere gidince zarar vermez demi bebelere.sonuçta vajinadan taktım.Allahım yardım et.sinirden midem ağrıdı gece gece...
Mcmc mel33 canım hiç bilgim yok ya beiley olmazki sakıncası olsa fitil kullandırmazlar sanırım. Sıkıntı yapma güzelce yıka . Ainirlenme fıstığım . Şunu bilir şunu söylerim. Tırnağın varsa başını kaşıcaksın🤝
Mcmc Forumda arattım yok ama makattan sümüksü gibi az sıvı geldi ne alaka ya🤔 Büyük tuvalet var hissi ama ıkınmıyorum. Yarın kesin çıkayım. En son dün çıktım azıcık. Ala alaaaaa😶
Bstt Mcmc canim bana da olmustu 2 gun geldi bi daha gelmedi. Hormonlar metabolizmayi bozdu bence ben de korkmustum ama geçiyo hic merak etme
mel33 Mcmc beni de uyku tutmadı.kullanmaya cam kalan 2 fitilide.of ya vajinadan tam içeri girmemiş yan kısma girmiş.emilim yapıp kana karışıp bebeğe zarar vermez inşallah ..birde ben bu adamla yaşamaya devam edemiyorum.
Mcmc mel33 Ay 8 gibi uyuyakaldım 😒 Ya sık sık gelen birşey değil belki önümden arkaya mı kaldı . Birdaha olsa arıcam doktoru canım.
Mcmc Bstt bence de öyle birşey ya . Takip edicem canım inşallah birşey olmamaz. Ctesi doktor randevum var bakalım.