Mcmc Onureyd canım hatta 11.30 gibi uyanık oluyor musun ipne vurulmaya gelicem ya oraya 5 dk uğrayabilirim. İsim verir misin?
Wicca Kardelen24 çok teşekkür ederim.. :( Geriye kalan tek şey dualar.. İlkini aldı rabbim bunu kucağıma versin yeter bana.. 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
mel33 Ikizleryolda canım işte bebekler tam dikişteler.rahmimin ici batıyor.eşim donaxly fitil koydu o kadar acısı ki inan ağlıyarak yazıyorum.ne kadar kötü bir acıymış.bugün 4.gün ama mahvoldum.umutsuzum.kötüyüm...
Ikizleryolda mel33 canim niye umutsuz oluyosun iyi olcak herşey ınsallah doktora gittinmi ölçüm yaptı mı
Ikizleryolda mel33 ınsallah dayanırlar canim ya valla bol dua tevekkül hepmi kısalık vardi tek sebep bumuydu
mel33 Ikizleryolda Canım 28mm ile 12.haftada dikiş atıldı.10 gündür bu durumdayız.evde yatıyorum.3 odakta dayanabilirsek ciğer iğnesi yapılacak
Birmelekbirbebekannesi Mcmc hadi gözün aydın canım. 1ay sonra yaptıracak mısın? Benim hareketler azaldı iyice yarın akşama toparlar inşallah. Alışmışım içerde kudurmasına garip geliyor 🤭😂
Mcmc Birmelekbirbebekannesi canım bilmiyorum ki ne sıklık faydalı olur doktor ne zaman derse adama artık karışmayım 😂🙏🙏 Olsun kuzum az maz var hareket ama bına da şükür .
Birmelekbirbebekannesi Mcmc aynen canım hiç hareket etmese paniklerim zaten çok şükür arada ben burdayım anne korkma diyor 😂 arkadaşı görebildim mi canım? bu arada tam 34+0 olduk elhamdülillah Allah hepinize nasip etsin bu haftaları ve daha fazlasını inşallah . 🤲🏻
Mcmc Birmelekbirbebekannesi enaaaaa 34 dırrındıeın dırııııın 🤙 Harika sıpa büyüdü ya🙏 Bitti kuzum artık bir ohhhhh çek. İyi evet çok şükür gayette güçlüydü. Allahım yardımcısı olsun inşallah 🙏 Hepimizin olsun .
Birmelekbirbebekannesi Mcmc amin canım. Aynen çok şükür bin şükür. Bide sağlıkla kucağıma alırsam daha ne isterim Rabbimden Allah hepimize güç kuvvet versin zamanında sağlıkla alalım kucağımıza. Mis kokularını çekeriz içimize inşallah ❤️