Ikizleryolda mel33 hadi bakalim hayirlisi olsun benim minnaklarda ikiz 2 hafta sonra serklajimiz var kaç haftalık oldun
mel33 Ikizleryolda canım işte bebekler tam dikişteler.rahmimin ici batıyor.eşim donaxly fitil koydu o kadar acısı ki inan ağlıyarak yazıyorum.ne kadar kötü bir acıymış.bugün 4.gün ama mahvoldum.umutsuzum.kötüyüm...
Melikezturk Mcmc yok canım böyle hafif ağrı çok değil belki de soğuk almış olabilirim Bebeğim de bu aksam hareketli baya tatlı tatlı vurmalarini hissediyorum 😊
Mucizesinibekliyor Mcmc canim insallah hep beraber 38 Leri görüp. Hala gelemeye niyeti yok muhabbetlerini ederiz 🙏
Mcmc Onureyd canım hatta 11.30 gibi uyanık oluyor musun ipne vurulmaya gelicem ya oraya 5 dk uğrayabilirim. İsim verir misin?
Wicca Kardelen24 çok teşekkür ederim.. :( Geriye kalan tek şey dualar.. İlkini aldı rabbim bunu kucağıma versin yeter bana.. 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Ikizleryolda mel33 canim niye umutsuz oluyosun iyi olcak herşey ınsallah doktora gittinmi ölçüm yaptı mı
Ikizleryolda mel33 ınsallah dayanırlar canim ya valla bol dua tevekkül hepmi kısalık vardi tek sebep bumuydu