mel33 Revannn Canım iç çamaşırım çok ıslanıyordu.geldiğini anlıyordum.şeffaftı.lak diye gidiyordu.20.haf.yapıldı ilki.2.si kontrol amaçlı 22.haf yapıldı .şuan gelen süt gibi akıntı....
Gursesgurses Muwahhide benim su degil canim rengi bayagi sarı geldi. Kokusu yok ama. Sumuksude degil.
mel33 Revannn Canım el mahkum.ben artık sağlıkla Zamanında gelsinler de çektiğim acıları saymıyorum....kendimden geçmiş durumdayım.....
Mcmc Revannn yooo benim acil serklajdan sonra gelmeye başladı suyum. Hiç yaptırmadım.belliydi suyum azalıyordu sürekli ölçüldü
Mcmc Revannn hayır kullanmıyorum ama makattan kullanmıştım kasılma önleyici ilkinde onda bile akıntı oluyor
Revannn mel33 Benim de suan vaijşnal akıntım YÖK cok korkuyorum bi anda kesildi acaba bundan dolayı mı diyorum
mel33 Revannn Canım benimde sürekli gelmiyordu.sürekli gelse zaten saat başı çamaşır değiştirmek zorunda kalırdım.bilmiyorum ki canım.ben 2 doktora gidiyorum. Ne derlerse yapıyorum
Birmelekbirbebekannesi Kızlar çok sinirim bozuldu ya az önce kanal d haber de gösterdiler güzeller güzeli bi r kız bebek daha 2aylık Konya da sokağa bırakmışlar. Allah'ın gücüne gitmesin insanlar ne zorluklar çekiyor millet sokağa atıyor. Rabbim kıymetini bilenlere versin. Sabim yetiştirme yurduna gitmiş şimdi. Keşke benim olsa diyorum canımı verirdim uğruna yine şu soğukta sokağa bırakmazdım
Mcmc Birmelekbirbebekannesi kız allah seni bende dedimki ben bulsam kimseye çaktırmam alırım dedim . Eşim neder dalan hayal kurdum 😂 Ahhhh ah allah ım isteyene versn demekten başka ne diyebiliriz ki .
mel33 Revannn progestan univernonf yaban mersinli kapsül kan ilacı balık yağ.probiyotik hap.osteo .birde fitil.Canım 7 tane benim çok.
Birmelekbirbebekannesi Mcmc aynen öyle canım Allah isteyene de değil aslında bakabilecek olana versin çocuğu dövene sevgi vermeyene değil. Karnını devlette doyuruyo ama anne baba sevgisi bulunmuyor başka şekilde Allah ıslah eylesin bu insanları