Birmelekbirbebekannesi Melikezturk bende de geçen hafta falan çoğaldı sordum dr a sorun yok normal olabilir dedi korkma büyüdükçe de oluyo galiba
Melikezturk Birmelekbirbebekannesi olabilir canım takmamaya çalışıyorum ayin 12 sinde kontrolüm vardı sağolsun doktor seminere gitti gidemedim kontrole aslında gitsem baksa hersey yolunda dese bana gene kafam rahatliycak da ne bileyim gerçi sıkıntım yok da kontrole vaktinde gitmeyince bunalıyorum
Kardelen24 Mervis14 Canim sen hic onlara Bakma mutlaka vardir , daha temkinli ilerleyen bir doktor . Olmadi Turkiye ye gelme ihtimalin varsa burada baslar orada surdurursun hamileligini sonucta riske atilacak bir sey degil . Kan pihtilasmasi falan mi var acaba sende onceki dusukler erken donem kan sulandirici vermisler miydi ? Yani ne desek bos insallah bundan sonra sag saglim kucaga almak nasip olur
Birmelekbirbebekannesi Melikezturk bende öyle hem meraktan hemde bebeği görmek için sabırsızlanıyorum gidemediğim de huysuzlanıyorum
Kardelen24 Melikezturk canim rahim agzinin nerde oldugu haftana gore degisir ama bende tam olarak bilmiyorum . Merdiven ben hic kullanmadim desem yeridir , evim dubleks serklajdan sonra ev icinde ki merdiveni bile kullanmadim . Sende annene gitmek zorundaysan yavas yavas cik merdivenleri . Bazi arkadaslar doktorlarin dogumu baslatmak icin merdiven cikarttigini soylemisti , serklajliyken riske atilmamasi gerken bir durum
Melikezturk Kardelen24 sürekli gitmiyorum canım anneme annem genelde geliyor da ay da 1 anca gidiyorum normalde hamile kalmadan önce her hafta sonu hafta ici annemdeydim ama böyle riskli olunca durumum gidemiyorum eşimde korkuyor
betlk16 Merhaba kızlar genelde forumlara yazmam ama burda bu konu başlığını görünce bir durdum hepinizin hikayelerini okudum.Öncelikle Allah hepinizi yavrularınıza zamanında ve sağlıkla kavuştursun.geçen yıl 24. Haftamda erken doğum yaptım ve oğlum iki gün yaşayabildi melek oldu bebeğim:( ve teşhis olarak rahim ağzı yetmezliği konuldu o kadar şaşkın ve üzgündüm ki böyle bi olayın olduğunu ancak başıma gelince öğrendim. Ama Allah’tan her gelen başımızın üstüne düsturuyla bi çok araştırma yaptım sabrettim tabi eşimle birlikte 14. Haftamda serkilaj oldum çok şükür gittiğim doktor da hastahane de iyi her anlamda destekçiler içim o yüzden rahat. Şimdi 25. Haftadayım ve Allah yine bi oğlan nasip etti çok şükür 24. Hafta nasıl bitti bir de bize sorun tabi. İnşallah süreci hayırlısıyla tamamlar bebeklerimizi sağlıklı ve zamanında kucağımıza almak nasip olur🤲🏻Uzun oldu ama yazma sebebim serkilaj ile ilgili hala şüpheleri olan varsa olmasın ve korkmasın önce Allah’a sonra iyi bir doktorla bu işin üstesinden gelinir inşallah umudum ve temennim bu 🍀
Mcmc betlk16 iyi geceler 🤙 Hoşgeldin. Teşekkür ederiz . Sende bizim gibi yarılamışsın artık. Çok şükür bir 30 a adım atsak teker teker rahatlayacağız. Zor zamanlar geçiriyoruz zaman zaman ama çok şükür bu günü de atlattık diye duacıyız🙏
Kardelen24 betlk16 merhaba , Allah bu evladinizi sag saglim kucaginiza almayi nasip etsin 🤲🏻 Burada hepimiz hemen hemen ayni sureclerden gectik , kayip verdik , ayni travmalari yasadik .. ama umitle yolumuza devam ediyoruz , her seyin guzel olmasi umuduyla.
ZelihAlpereninannesi betlk16 Rabbim hepimizi kavuştursun yavrularimiza zor ama hayırlı yoldayız inşallah 🌸
Mcmc Günaydın kızlar . 6 dan bu yana eşimin bir sağına geötim bir sokuna , kendi kendime döndüm bir sağa bir sola. Her yerim ağrıyor :( şikayet yok şükür var🙏 Pekmezle süt içiyorum. Göbeğim değil yan simitlerim öaylamış eşim söyledi dün masaj yaparken görünce inanamadım😓 Aman Allah ım. Dedim ağzından hiç düzgün birşey çıkmıyor. Bakın görün max. 20 ile giricem doğuma 😳😒
ZelihAlpereninannesi Mcmc bı sure sonra tartilmiyorsun arkadaşım sana söyleyim🙈 ama bebisinde kilo alıyorsa bu sürede aldığın kilalori hiç sallamiyorsun.cok şükür ya doğumdan sonra egzersiz diye bı post açıp hepimiz zayıflayalim 😉
ZelihAlpereninannesi Mcmc canım pekmezle sütü bende içiyordum ama pekmezin içindeki enzimler sütün içindekileri öldürüyormus pekmezle süt icmeyin diyolar napsam ben bilemedim
Kardelen24 Mcmc canim catlamis mi demek istedin ? Olsun kuzum ya iyi olunda hepimiz az cok bir seyler yasayacz heralde 🤦🏻♀️ Kilolari aliyoruz ben en son 11 kilo almistim daha tartilmadim 😕 ama ben kilo alinca hep vucuduma yayiliyor heralde su an icin kendimi cok agir hissetmiyorum . Bende cok dönüyorum geceleri bir sag bir sol , gecede uyandın mi zor uyuyorum . Amann iyi olalimda moralimiz yerinde olsun saglikli olalim gerisi hallolur
mel33 Ikizleryolda Canım benimde ikiz 25 haftalI önceden erken doğunun var.12.haftada dikiş atıldı.şimdi 25 hafraligim sürekli yatıyorum.ona rağmen bebekler dikişe dayanmış.27 haft ik olunca ciğer iğnesi olu can.beni kabızlık mahvetti o kadar ilaç kullanıyorum.herşey yapıyorum yok.sen ona dikkat et .enfeksiyona dikat et canım.burdayiz yine sorabilirsin herşeyi...
Yesim_Ercan Kizlar ben serklaj oldum en sonunda birgun hastanede yattim bugun taburcu olucam cok az kanama var normalmi
mltmptk Merhaba kızlar banada Allah kısmet ederse bu hafta dikiş atılcak doktorum dikiş ipini yazdı mersilene tape bundan al dedi baya zor bulduk paketi de küçük sizler kendiniz mi aldınız
Kardelen24 mltmptk cok gecmis olsun . Ben 2 serklajimdada kendim almadim. Sadece serklaj ucretini soylediler odedik o kadar.