Ikizleryolda Mcmc umarım canim ınsallah sağ sağlim aliriz bebeklerimizi kucağımiza ya sabır diyip tevekkulumuz Allaha
Birmelekbirbebekannesi Kardelen24 inşallah canım ya Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 💞
Melikezturk Kızlar yaa saçma bi soru olucak biraz ama bubuzim rahimlerimiz tam olarak nerde dikişlere bişiy olcak diyecek korkuyorum yani bu dikişler kolay atmaz dimi bide merdiven çıkmakta zarar verir mi ama yavaş yavaş tabi ya bide vajinamın içinde sanki böyle batma hissi var bu bebekten kaynaklı olan bir durum mu acaba
Birmelekbirbebekannesi Melikezturk canım dikişin tam yeri neresi youtube de video var o daha iyi açıklar görsel olarak. Günü biten hamilelere açılma olsun diye merdiven in çık diyorlarmış o yüzden ben merdiven kullanmıyorum mümkün oldukça. Batma çoğumuz yaşıyoruz ama 10kişiden 1ininki anca bebeğin aşağı inmesinden kaynaklı oluyo daha çok enfeksiyon batma yapıyo diye biliyorum
Mcmc Melikezturk merdiven yavaş yavaş çıktım çıkıyorum kaçınılmaz canım. Ama o batmayı ben hiç yaşamadım canım. Dikiş göbeğinin altında diye düşün bak bir internete kaç cm yukarıdaymış karın.
Kardelen24 Melikezturk canim rahim agzinin nerde oldugu haftana gore degisir ama bende tam olarak bilmiyorum . Merdiven ben hic kullanmadim desem yeridir , evim dubleks serklajdan sonra ev icinde ki merdiveni bile kullanmadim . Sende annene gitmek zorundaysan yavas yavas cik merdivenleri . Bazi arkadaslar doktorlarin dogumu baslatmak icin merdiven cikarttigini soylemisti , serklajliyken riske atilmamasi gerken bir durum
Melikezturk Mcmc aynen bende anneme gittimde mecbur çıkıyorum asansör yok napıyım dinlene dinlene çıkıyorum ama çıktım zaman da uzanıyorum evde güzelce dinleniyorum 😊
Edaceho Mcmc canım benim haftama and yakın sensin belim ve kalcam ağrıyor sende de oluyor mu 29 olacağız
Birmelekbirbebekannesi Melikezturk bende de geçen hafta falan çoğaldı sordum dr a sorun yok normal olabilir dedi korkma büyüdükçe de oluyo galiba
Melikezturk Birmelekbirbebekannesi olabilir canım takmamaya çalışıyorum ayin 12 sinde kontrolüm vardı sağolsun doktor seminere gitti gidemedim kontrole aslında gitsem baksa hersey yolunda dese bana gene kafam rahatliycak da ne bileyim gerçi sıkıntım yok da kontrole vaktinde gitmeyince bunalıyorum
Kardelen24 Mervis14 Canim sen hic onlara Bakma mutlaka vardir , daha temkinli ilerleyen bir doktor . Olmadi Turkiye ye gelme ihtimalin varsa burada baslar orada surdurursun hamileligini sonucta riske atilacak bir sey degil . Kan pihtilasmasi falan mi var acaba sende onceki dusukler erken donem kan sulandirici vermisler miydi ? Yani ne desek bos insallah bundan sonra sag saglim kucaga almak nasip olur
Birmelekbirbebekannesi Melikezturk bende öyle hem meraktan hemde bebeği görmek için sabırsızlanıyorum gidemediğim de huysuzlanıyorum
Melikezturk Kardelen24 sürekli gitmiyorum canım anneme annem genelde geliyor da ay da 1 anca gidiyorum normalde hamile kalmadan önce her hafta sonu hafta ici annemdeydim ama böyle riskli olunca durumum gidemiyorum eşimde korkuyor
betlk16 Merhaba kızlar genelde forumlara yazmam ama burda bu konu başlığını görünce bir durdum hepinizin hikayelerini okudum.Öncelikle Allah hepinizi yavrularınıza zamanında ve sağlıkla kavuştursun.geçen yıl 24. Haftamda erken doğum yaptım ve oğlum iki gün yaşayabildi melek oldu bebeğim:( ve teşhis olarak rahim ağzı yetmezliği konuldu o kadar şaşkın ve üzgündüm ki böyle bi olayın olduğunu ancak başıma gelince öğrendim. Ama Allah’tan her gelen başımızın üstüne düsturuyla bi çok araştırma yaptım sabrettim tabi eşimle birlikte 14. Haftamda serkilaj oldum çok şükür gittiğim doktor da hastahane de iyi her anlamda destekçiler içim o yüzden rahat. Şimdi 25. Haftadayım ve Allah yine bi oğlan nasip etti çok şükür 24. Hafta nasıl bitti bir de bize sorun tabi. İnşallah süreci hayırlısıyla tamamlar bebeklerimizi sağlıklı ve zamanında kucağımıza almak nasip olur🤲🏻Uzun oldu ama yazma sebebim serkilaj ile ilgili hala şüpheleri olan varsa olmasın ve korkmasın önce Allah’a sonra iyi bir doktorla bu işin üstesinden gelinir inşallah umudum ve temennim bu 🍀
Mcmc betlk16 iyi geceler 🤙 Hoşgeldin. Teşekkür ederiz . Sende bizim gibi yarılamışsın artık. Çok şükür bir 30 a adım atsak teker teker rahatlayacağız. Zor zamanlar geçiriyoruz zaman zaman ama çok şükür bu günü de atlattık diye duacıyız🙏
Kardelen24 betlk16 merhaba , Allah bu evladinizi sag saglim kucaginiza almayi nasip etsin 🤲🏻 Burada hepimiz hemen hemen ayni sureclerden gectik , kayip verdik , ayni travmalari yasadik .. ama umitle yolumuza devam ediyoruz , her seyin guzel olmasi umuduyla.
ZelihAlpereninannesi betlk16 Rabbim hepimizi kavuştursun yavrularimiza zor ama hayırlı yoldayız inşallah 🌸