Kardelen24 mel33 sagol canim cevap verdigin icin . Yaa senin haftan daha ileri halbu ki . Fl uzunlugunu 7 ile carpiyorsun kuzum bilgin olsun doktorlarda bu sekilde soyluyor sanirim .
mel33 Kardelen24 Canım o fl uzunluğu benim ultrason kağıdında yok canım.normal diyor..çarşamba sorayım bakalım.310 370 gramdı onu biliyorum
Bstt Kardelen24 canim benimki 21+4 te 28 küsürdü ama boyu önden gidiyor. Uygulamalar abartiyor biraz.
Kardelen24 Bstt masallah canim evet uygulamalar abartiyor gercekten benim ikiz gebeligimde 23 ile 24 arasi dogum yapmistim biri 28 biri 29 cm di . Bu gebeligimdede 18+3 te 21 cm ve 290 gramdi . Bakalim persembe gunu ne diyecek.
Bstt Kardelen24 onemli değil canım boy genetik sizin boylar cok uzun degilse haftasinda veya biraz geri bile cikabilir onemli olan saglikli olması bizde ben 1.70 baba 1.86 olunca küçük bisey cikmaz diye dusunuyoruz🤣 takilma hic
ZelihAlpereninannesi Mcmc inşallah güzellik.tahmini normal doğum görünüyordu.persembe kontrol var 37 de dikiş alınacak size de bu süreçten haberdar ederim.Darisi hepinizin başına 💐
mel33 Bstt Canım ben 160 eşim 170 kızım 52 cm doğdu 38.haftada ve,şuanda uzun zayıf hiç bizim gibi değil.genler annane babanbe tarafına bile çekiyor
Kardelen24 Bstt haklisin canim . Yok ben takilmiyorum ileri gidiyor dedi zaten sadece merak ettim 21 22 de o kadar uzuyor mu birden diye . Yoksa daha minicikler zaten saglikli olsunlarda 🤲🏻
mel33 Kızlar gece çok sıcaklı yorum daha doğrusu fenalık geliyor.üstünü istemsiz açıyorum.ayağımıda öğlen olana kadar rahmim cızlıyır acaba üşütüyor muyum
Asiiye Cansummm aynı sekil bende yasadım 19 haftada ikizlerimi karnimda sertlesme oldu agri kanama yokdu birden kese inmis kaybettim cok sükür tekrar hamileyim bu sefer dikkat ediyorum her hafta kontrol yatiyorum
Gursesgurses Kizlar ameliyattan cikinca veya oncesinde birsey lazim oluyormu. Bugun lohusa pedi aldim belki kanama olur diye.
Mcmc Gursesgurses yok kuzum ya akıntı pedi de yterli adet kanaması gibi değil çok olmaz. Ama olsun yanında bulunsun.
Kardelen24 Gursesgurses canim bende lohusa pedi almis ve onu kullanmistim bir de pijama takimi . Baska bir seye ihtiyacim olmamisti .
Gursesgurses Mcmc yinede goturiyim canim belki vermezler bugunde kansizlik ve kalp carpintisi cikti bende. Ameliyattan once bakiliyormus ya. Bi sorun olmaz dedi. Kan ilaci yazdi