Mcmc Servet canım 12 den sonra bakacak sürekli rahim boyuna 16. Haftana kadar serklaj olursun , olmalısın yani . İlk ay kendine iyi bakmalısın ki sonradan sıkıntı yaşama yavaş yavaş kendini içini sıkıntıya boğma. İyi olacak de çünkü gerçekten iyi olacak.
Melikezturk Mcmc bugün geldi sadece normalde gelmiyor benden bugün sağlık ocağında 2 saat bekledim ebe gelmedi eve geldim bide 13:30 da tekrar gittim yürüdüm belki ondan geldi çarşamba günü doktora gidince sorucam idrar enfeksiyonu da olabilir belki bilmiyorum kötü de düşünmek istemiyorum
Mcmc Melikezturk yok aşkım sakın kötü düşünme . Sağlık ocağında oturmadın mı? Yok gelir az ise sorun yapma . Sarı sümüksü hepsi normal .
Melikezturk Mcmc oturdum canım ama belim biraz ağrıdı ama az geldi için korkmuyorum idrarima da bakıyorum oda gayet normal
Birmelekbirbebekannesi Mcmc forza ne ki canım? Ihlamur, ballı limonlu su, karabiberi ballı süt ayy neler içmiyorum ki ☹️ beterledi yinede
Mcmc Melikezturk yok yokakı tı olmazsa olmazımız buna ben alıştım . Önemli olan avuç gibi gelirse sıkıntı.
Servet allah razı olsun mcmc bu konuda beni baya aydınlattın rabbim inşallah çocuğunu kucağına almayı nasip etsin herşeyi sen bana anlattin
Mcmc Hamilelikte kahverengi akıntı neden olur? Gebelikte kahverengi akıntı, lekelenme şeklindeyse normal. Hamilelikte kahverengi akıntıya kötü koku ve yoğun kıvam eşlik ediyorsa doktora gitmelisin. Hamilelikte beyaz sümüksü akıntı normal mi? Hamileliğin boyunca vajinan rahim ağzını ıslak tutmak ve enfeksiyonlara karşı korumak için daha fazla akıntı üretir. Hamilelikte beyaz sümüksü akıntı da bu nedenle normal. Özellikle gebeliğinin son aylarına doğru bu türde akıntı daha fazla olur. Önemli olan akıntının açık beyaz renkli ve kokusuz olduğundan emin olman. Hamilelikte yeşil akıntı da neyin nesi? Hamilelikte yeşil akıntı, genellikle bakteriyel enfeksiyonun habercisidir. Zaman geçirmeden doktora gitmelisin. Peki ya gebelikte sarı akıntı? Hamilelikte sarı akıntı da yeşil akıntı gibi genelde enfeksiyon durumunda meydana gelir. Çoğu zaman sarı ve yeşil akıntıya kötü koku da eşlik eder. Yoksa kanama mı başlayacak: Hamilelikte pembe akıntı Hamilelikte lekelenmenin çoğu az miktarda pembe ya da kahverengi akıntı gelmesi ile olur. Bu şekilde akıntılar normal. Genellikle hamileliğin başlarında tutunma veya yerleşme kanamaları olarak değerlendirilir. Dinlenmekle ve bol su içmekle geçer. Fakat hamileliğin ilerleyen dönemlerinde gelen pembe akıntı; kabızlık, idrar yolları enfeksiyonu, yalancı doğum sancıları gibi durumların habercisi olabilir. Hem böyle bir durumda hem de pembe akıntı kırmızıya dönüp kanamaya benzediğinde doktoruna mutlaka haber vermelisin.
Melikezturk Mcmc yok canım ne serçe tirnagindan bi tık daha da Fazla geldi o yüzden kafaya takmiyorum canım
Mcmc Birmelekbirbebekannesi forza üç gün boyunca 12 saatte bir alınan ilaç bu nezleye gribe çok iyi gelşyor hafif bir ilaçtır. Ama ilaçsız atlatırsan süper olur canım. İnşallah bir an önce atlatırsın🙏
Mcmc Servet dur kuzum sen daha şimdiden böyle dersen 30 ları nasıl görceksin:( bak biz belerden nelerden geçtik geçiyoruz her gün bir action . Bir serklajını ol 20 den sonrası geçiyor çok şükür.
Melikezturk Mcmc yaa tatlım bu vajina sizlamasi sende oluyor mu bende bugün oldu da yokluyor ara ara beni bebekten mi kaynaklı acaba 😊
Birmelekbirbebekannesi Mcmc inşallah canım baktım geçmedi sorarım bi dr a ☹️ çünkü hapşurma öksürmek iyi gelmiyor afedersiniz idrar kaçırıyorum hapşırdıkça 😔
Mcmc Servet 32😒 Evet dedim ya hepimiz geçtik. Derlerdi de inanmazdım inan biraz da olsa hafifletiyor acılarını kenındaki hele birde hareketlensin 🙏🙏🙏 çok şükür doğurabiliyoruz. Allahım lütfen daha kötü şeylerle sınamasın😔