Selmas57 Birmelekbirbebekannesi yaaa havuc suyu icebilirsin varsa iyi geliymmus.. Simdi benimde moralim bozuldu acaba bende de mi oyle birsey var
Kardelen24 Beriliko icim rahatladi canim tesekkur ederim . Ben bugunde bez koymadim anlamak icin takip edecm . İnsalah normaldir.
Beriliko Kardelen24 takipte ol cnm hiç için rahat etmezse özel pedler oluyo amniyon sıvısımı idrarmı anlamak için ondan alırsın bebeğin suyuysa renk değiştiriyo ben çok kullandım ondan
Kardelen24 semadem persembe gunude doktora gidecem Detaylim var yine yazarim canim doktor muayene ettikten sonrada . İcini ferah tut .
Birmelekbirbebekannesi Mcmc söylemedi birim olarak ☹️ suyu azalmış diye yüzü bile görünmedi ama ultrasonda
Mcmc Birmelekbirbebekannesi ah bebeğim ahh! Sen bu hafta doğurursun sakın korkma ama inan suyu bitse daha kötü bir anlamı yok gelişimi yavaşlıyor çünkü. Benim ki de hiiiiiç görünmüyordu ayırt edilemiyordu. Bol suya devam. Moralini bozmadım dimi :((( çekindim yazarken ama inan senin için kötü birşey yok çok şükür herşey yolunda 🙏🙏🙏🙏🙏
Kardelen24 Melikezturk yattigin yerde altina ortu koyup bacaklarini yukari cekerek canim . Bende hic denemedim daha
Birmelekbirbebekannesi Mcmc yok canım olabilecekleri tahmin ediyorum az çok ama 2hafta sonra gel dedi bu çocuğun suyu biterse iki hafta napcak içerde acaba? Yaşayamaz ki öyle? Dimi
Kardelen24 mel33 canim iki ilacinda icerigi farkli sanirim sadece rahatlamak İcin haftada 1 alabilirsin . Sen doktoruna danis tabi
Melikezturk Kardelen24 yok kız o oturmaktan daha tehlikeli ben onu yapamam kasarim kendimi çok sen dene ben farklı bi çözüm bulurum artık 😊
Zeliha66 Beriliko bu anmiyon sıvısıni belli eden pedi nerden aldınız aceba. Ben eczaneye falan sordum yok diyolar🤷♀️
Beriliko Kardelen24 evet cnm oluyo etkisi ilk kızımda5-6 kutu kullandım bebeğin suyu olunca maviye dönüyodu sanırsam doğru hatırlıyosam 5 yıl oldu çünkü adı amniyon sıvısı pedi yaz cnm google çıkıyo
mel33 Kardelen24 Canım benim doktor ona pek güvenmoyor.çünkü bazı alıntılarda da. Renk değiştirebiliyormuş.bana rahim ağzından sıvı alıp baktılar
Melikezturk Kardelen24 aynen öyle olcak biraz keşke adet olamıyoruz hamileyken ya kıl tüy de bitmese 9 ay boyunca 😊
Mcmc Birmelekbirbebekannesi kuçum o ölçüm yapmış kafasında belirlemiştir. Ama ben senin yerinde olsam bir hafta sonra tekrar giderdim. Ne olur ne olmaz. İçin rahat eder en azından. Sızıntı bu arada benim serklajda başladı 12 kasımda 5 aralık suyum en son 3 cm ölçülmüştü . İki gün önceside 5 cm. Azar azar geldiği için çok dertlenme ama dediğim gibi ben içimi rahatlatmak için haftaya giderdim derdim hocam çok akıntım var diye 😔 Napalım beyaz yalan bunlar.