Muwahhide Birmelekbirbebekannesi zamanında sağlıkla gelsinler inşallah canım stres yapma sakin olmaya çalış. Haftanda güzel senin inşallah hayırlısı olsun 🙏havuç suyunu bende okumustum inşallah faydalı olur.
mel33 Kardelen24 magnezyuma diyosun sanırım canım.onu doktora sormam lazım magnezyum içiyorum ya zaten ikisi ağır gelebilir.bendekibi değiştir der belki.19 aralıkta kontrol.Canım kolay gibi ama ne zormus.şimdi acile gidecem lavman yapacak.anam normal değiliz ki ....
Kardelen24 mel33 canim iki ilacinda icerigi farkli sanirim sadece rahatlamak İcin haftada 1 alabilirsin . Sen doktoruna danis tabi
Birmelekbirbebekannesi Mcmc amin canım inşallah dediğin gibi bi gün bi gündür artık yapacak bişey yok
Mcmc Birmelekbirbebekannesi zaman ilerledikçe hepimiz tek tek ... sağlıkla vaktinde olsun inşallah . Etkilenmiyor değilim ama çok erken olmayanlar için üzülmek bile istemiyorum çünkü şükür bukadar bile durdular diye. Güzel düşünmek lazım. Yatış yapacak mısın canım?
Birmelekbirbebekannesi Mcmc yok canım sancı çıkmadı nst de yapılacak bişey yok yatmaya devam dedi haftan güzel stres yapma dedi o rahatlattı biraz
Beriliko Kardelen24 benimde 3 gündür avuç içi kadar ıslaklık oluyo doktpr suyun normal idrar kaçırıyosundur dedi bebeğin suyu olsa sürekli gelir gelip durmaz dedi
Kardelen24 Beriliko icim rahatladi canim tesekkur ederim . Ben bugunde bez koymadim anlamak icin takip edecm . İnsalah normaldir.
Kardelen24 semadem persembe gunude doktora gidecem Detaylim var yine yazarim canim doktor muayene ettikten sonrada . İcini ferah tut .
Birmelekbirbebekannesi Mcmc söylemedi birim olarak ☹️ suyu azalmış diye yüzü bile görünmedi ama ultrasonda
Selmas57 Birmelekbirbebekannesi yaaa havuc suyu icebilirsin varsa iyi geliymmus.. Simdi benimde moralim bozuldu acaba bende de mi oyle birsey var
Beriliko Kardelen24 takipte ol cnm hiç için rahat etmezse özel pedler oluyo amniyon sıvısımı idrarmı anlamak için ondan alırsın bebeğin suyuysa renk değiştiriyo ben çok kullandım ondan
Mcmc Birmelekbirbebekannesi ah bebeğim ahh! Sen bu hafta doğurursun sakın korkma ama inan suyu bitse daha kötü bir anlamı yok gelişimi yavaşlıyor çünkü. Benim ki de hiiiiiç görünmüyordu ayırt edilemiyordu. Bol suya devam. Moralini bozmadım dimi :((( çekindim yazarken ama inan senin için kötü birşey yok çok şükür herşey yolunda 🙏🙏🙏🙏🙏