Kardelen24 Zeliha66 kullandigin ilaclar yeterli bence canim hepimiz kullaniyoruz . Ama İstirahatte etmeye calis kendini yorman. Allah yardimcimiz olsun
Zeliha66 Kardelen24 hayırlısı olsun inşallah ben elimden geldigince dikkat ediyorum🤷♀️ama belirsizlkk cok zor
Sarah Kizlar cok sukur hersey yolundaymis ama 3 keredir detayli ultrason a giriyorum bebeklerden biri donmuyor oyuzden bobreklerine bakilamiyor meyve suyu falan ictim hareket etsin diye banamisin demedi minik sipam ☺️Anasi gibi uykucu olacak belli 🥰enfeksiyon icin bakti onun sonuclari bir iki gun icinde belli olur bol bol yogurt ye dedi doktor bakteriler icin hayirlisi bakalim onumuzdeki ay emzirme kurslarina baslicaz cok heyecanli ya 😁
Kardelen24 Sarah masallah masallah canim💙 insallah hep boylr devam eder . Yogurdunu yapabiliyorsan kendin yap , tam probiyotik , kimi doktor market yogurdu yiyecegine hic yemeyin diyor . ev yogurdunun o yeşil suyu cok cok faydaliymis .
Kardelen24 mel33 gunaydin canim 🙋🏻♀️ Keyifler nasil herkes iyi mi ? Bende bugun temizlikci var hafta da 1 yarim gun geliyor iyi oluyor . Onun disinda cok sukur hissettigim bir skntim yok , dun sanki tekmesini hissettim oglumun 😍 tanidik bir duyguydu o yuzden farkinda vardim , ama daha gucsuz tabi . Yarin 19 haftalik olacagiz Allah nasip ederse. Cuma gunude kan ve idrar tahlili verecegim bakalim merak ediyorum en son 1.5 ay once baktirmistim .
Melikezturk Mcmc yanlış bilmiyorsam bakteri uremis canım bende de enfeksiyon çıktı ama bakteri uremedi dedi doktor keşke sorsaydin
Melikezturk Mcmc hanımlar yaa bişiy sorcam evde sıkılıyorum da civili altigen kasnak da lif yapıyorum onu yapsam bi zarar olmaz dimi biraz elimle ipi sert çekmem gerekiyor ki modeli güzel olsun diye ama sormadan da yapmak istemedim
mel33 Melikezturk Canım bende tıgdan bebek battaniyesi yapayım motif motif diye.yapamadım canım.kastım kendimi bir de bileğim ağrıdı.ama seni bilemem
Kardelen24 Melikezturk canim nasil bir sey oldugunu tam olarak bilmiyorum ama sanirim oturman gerekiyordur uzun sure oturmanin zararli olacagini dusunuyorum .
mel33 Kardelen24 çok şükür kuzum inşallah hep iyi olursun.bende kana idrara bir aksilik çıkmazsa şeker yüklemesi yaptıracağım zaman yani 3 hafta felan sonra yaptırayım diyorum.zaten aç gidicem gitmişken kanımı da incelesinler vitamin karaciğer enzimi mikrop ne varsa.....
Sarah Kardelen24 yogurt kendim yapamam ama esime soyliyim belki yapabilir bilemedim 😳tabii evde yapilan yogurt gibisi varmi acaba probiotic haplar varya onlardan dami kullansam faydasi olur mu acaba ?
Melikezturk Kardelen24 evet oturmam gerekiyor ama ben bi günde yapıp bitirmiyorum onu bitmezde zaten en az 1.5 gün alıyor
Kardelen24 mel33 bende bu sefer hic kafami karistirmak istemedim canimm, surekli kan idrara baktirmakta hastalik oluyor insanda . Saglik ocagi ne zaman gel derse o zaman gidiyorum sadece . Bakalim İnsallah hepimiz guzel sonuclar aliriz icimiz rahatlar 🙏🏼
Kardelen24 Melikezturk sen bilirsin doktoruna danis bence sorun etmiyorsa yap psikolojik olarak iyi gelecegi kesin 👍🏻
Melikezturk https://www.google.com.tr/url?sa=i&source=images&cd=&ved=2ahUKEwjsqoXB8vbeAhWLYlAKHd6HCPEQjhx6BAgBEAI&url=http%3A%2F%2Fyapilisi.blogspot.com%2F2012%2F02%2Fkasnakta-lif-yapilisi.html&psig=AOvVaw1YaoSVJ4W30CTHXwZZ5Yws&ust=1543487821733900 hanımlar bakın bunu yapıyorum resim atamiyorum ama anca link buldum da attım
Kardelen24 Melikezturk ilk defa gordum canim cok guzel bir ugras , bende zarari olmada patik ormek istiyorum Ama ormesini dahi bilmiyorum Tabi orasi ayri :)bilen birinin yanimda olmasi lazim ilmek atmasini bile unuttum
Melikezturk Kardelen24 bende örgü yapıyorum kayinvalidem beni bakıyor sağolsun yanımda hep ondan öğreniyorum kasnak da lif yapmasını biliyorum ama onu da doktora sorup yapıcam
Melikezturk mel33 doğrudur canım ama istesen zamanla anlarsın bende başta anlamiyodum ama şimdi bir sürü şekil yapıyorum