Aygul_8403 Benim de 2oğluşum var Rabbim Bi sürprizle 3cüyüde tattrdı 16 haftalığız perşembe inş öğrencez cinsiyetini sağlıklı olsuna gerisi önemli değil 🤲🙋♀️😍
Sddka1996 Aygul_8403 oyle tabikide en öncelik sağlık. Ondan kıymetlisi yok. Erkek de olsa kiz da olsa aynı seviliyor 🥰
Tomrishatun Sddka1996 valla ınsallah yetisirsiniz kardeşimin eside 3.cocugunu bekliyor zor iş ama evlat sonucta birsekilde dünyaya gelen bakılıyor simdi Buda Kiz kiz evlat hayırlıdır hersey güzel olur 🙂
Ozgerenali Sddka1996 hayırlı olsun benimde 2 oğlum var 3. De oğlan inanamasamda 😃 supriz bı gebelikti ama kız olur umudu vardı hep ama nasip değilmiş Allah kolaylık versin hepimize sağlıkla gelsinler 🤲
Sddka1996 Ozgerenali Ozgerenali aminn aminnn açıkçası bende 2 oglandan sonra kız olur gibi gelmiyordu 😊 ama rabbim nasip etti şükürler olsun
Meryem55 Papatyam19273 benimde iki kızım var tabi insan olmayanı da tatmak istiyor tabiki en önemlisi sağlıklı olması rabbim gönlümüzdekini bize hayırlı eylesin inşallah 🥰
fatmakeskin Üçüncü sürpriz yumurta ya hamileyim 24 haftalık olduk bizde yolun yarısını gevtik bir kızim bir oğlum var sırada yine kız var hayırlısı ile gelsin hepimizinki
Halimbey Sddka1996 aralarında kaç yaş var acaba ben 2. Bebeğime hamileyim ama oğlum çok küçük 13 aylık 3 aylıkta hamileyim 1.5 yaşında olacak oğlum doğum yaptığım zaman yetişebilir miyim diye korkuyorum
Hanife47 Sddka1996 benimde senin tersin iki kızım var Allah nasip ederse oğlum olacak rabbim dayanma ve sabrini verir inşallah çocuk vakmak gerçekten kolay değil 👼