Hanife47 Sddka1996 rabbim öncelikle hayırlı sağlıklı eli ayağı düzgün Salih ve Saliha evlatlar nasip etsin inşallah Bütün istiyene bizelere de aminn
3babymom Sddka1996 mrb ben de sizin gibiyim iki oğlum var biri 10 diğeri 7 yaşında supriz bı gebelik oldu 37+3 kızıma hamileyim 🌸
Gul-18 Sddka1996 benimde 14 ve 11 yaşlarında iki kizim var ve şuan nasipse 33 haftalık oğluma hamileyim isteyerek yaptık Rabbım herkesin gönlündekini hayirlisi ile nasip etsin ins
Hanife47 Gul-18 benim kizlarimda biri 4 diyeri 2 buçuk yaşında ikisinin çok istedim beraber büyüsün arkadaş olsunlar diye Allah nasip ederse 3cuye oğluma hamileyim 27 haftalığım bunu eşim çok istedi 🙈
Sddka1996 Gul-18 amin insallahh bizde 32 haftaya giriş yaptık bu gece 🥰 sağlıkla kavuşalım bebeklerimize
senibekliyoruzannecim Gzm012 aynen benşm de 8 yaşında kızım 5 yaşında oğlum var sürpriz bi şekilde 3.olacağını öğrendik 16 haftalık oldu Rabbim sağlıkla bağışlasın hepimize 🌸
3babymom Sddka1996 evet inşallah haftaya Perşembe sezeryan olacagim 15 Eylül de 🌸 darısı size de olsun
hayirlisi06 Papatyam19273 benimde ikinci kız yolda Allah büyük inşallah sağlıklı sıhhatli hayırlı bizimde salih oğlumz olur mesela iki meyveden de tatmak iki kız zaten harika elhamdülillah Rabbime sağlıkla inşallah