smallbaby Mercanmarin yaa çok erken çıkmış nededi peki dr doğummu başlamış yoksa ciyer geliştirici falan yapmadımı bizde 36 ya girdik sancım var gibi yarın gideyim diyorum korktum bende 😢
Efsanecoskun Mercanmarin peki ne dedi doktor sancı çıkınca sancı kasılma şeklindemi aynıyız sizinle haftya gidicem ama çok kasilmam var 34 haftadayiz
Cananyildiz DayFg doktorunuz birsey dedi mi kilo ile alakali bizimde ayni hafta ayni kilo karın cevresi genis dedi
milamomm izobellaaa-_- özele mi gidiyorsun her hafta gidince her hafta muayene ücreti mi vericem merak ediyorum 😂
izobellaaa-_- milamomm canım ben başında çok mantıklı birşey yapıp doğum falan içinde 7500 lira para verip doğum paketi almıştım yoksa nerede her hafta 300 400 lira vereyim 😀😬
Ubuntu milamomm iki haftada bir verirsiniz yine çünkü bir kez veriyorsunuz ve sonraki 9 gün kontrol muayenesi geçiyor yani ücretsiz, tekrar ücret alınmaz bir sonraki hafta alınır
Dilekzamn milamomm her hafta muayne edilmiyor 1 hafta nst 1 hafta muayne muayne ettiği zamanlar ücret veriyorsun
milamomm izobellaaa-_- yaa iyi olmuş gerçektenn ben her seans 500 veriyorum muayenehaneye her hafta gidilecekse baya tutacak demekki son aylar😂
anne96 milamomm 10 gun suresı yokmu sızın hastanenızde . bıze de 10 ıcın ıcınde gıdersen ucret odemıyosun
kahvekokusu_ milamomm hangi hastane bunlar ben Beylikdüzü Medilife gidiyorum 230 muayene ücretimiz . Evime yakın bir özel kadın doğumcu var orası da 200 . Sizinki bana çok fazla geldi merak ettim o yüzen hastaneyi .
Ahsenannem Melkee benim oğlum da 23+3 bı gun varmış aramızda ☺️ben daha bı hafta sonra gtcem kontrole
Sibelcvn GulsahTasdelen maşallah Rabbim sağlıkla kavuştursun öncelikle güzel kilo almış bebiş özel olarak yediğiniz birşey oldu mu😊