ebrulegarci Melkee ben bugün gittim 37+1 2.850 kg baş çapı küçük dendi benim yüzümde küçük ondan olabilir mi 🤷🏻♀️
NilAda16 16.haftamda gitmiştim en son 16cm 175 gr dı oğlum🥰 bu haftasonu gideceğiz 21 haftalık olarak bakalım ne kadar büyümüş🥰
Cherry95 NilAda16 tam 16+0 da doktora gittiğimizde kilo 177 gram, boy 17 cm dendi. Gelişim boy ve kiloya göre 10 gün ileride gözüküyor yaklaşık 18 hafta gibisin demişti. Size de böyle dediler mi merak ettim. Hemen hemen aynı ölçümler çünkü
Reyhosunannisi 06nurrrr boy konusunda yanlışınız olmasın bende bugün gittim 19+6 kilosu 333 gr boyu 21 cm hepsi çok iyi gelişimi bir gün önde dedi sizinkinin boyu neden bu kadar uzun
angela4 izobellaaa-_- Haftada 1 kez mi kontrole girmeye başladınız haftamız aynıda ondan merak ettim☺️
izobellaaa-_- angela4 evet canım 34 haftadan beri hee hafta gidiyorum nts bağlanıyorum kontrol sonra geliyorum🥰
angela4 izobellaaa-_- doktorum beni 2 haftada bir çağırmaya başladı bende yarın gideceğim sonrasında 1 haftaya düşermi bilmiyorum🙃
milamomm izobellaaa-_- özele mi gidiyorsun her hafta gidince her hafta muayene ücreti mi vericem merak ediyorum 😂