Fundaaaaa babybmom20 aynen 2. Görüş için gittiğim doktor 7 aylık olduğuma bilgisayardaki bilgilere bakınca inanmıştı 😅 iç karnı geniş derler yaa sanırım iç karnımda geniş göbeğimde çıkmadı ama 63’le doğuma gittim 18-19 kilo hemen hemen bebeğim 3.600 kilo doğdu yemedim bende öyle aman aman yemedim ama kaşar peynir çok fazla yedim 😝😅
beyzagl44 babybmom20 163 boy 52 kilo ile hamile kaldım şuan 57 kiloyum 31+3 deyiz. ama brnim bebişime zayıf dedi doktor, bu son aylar arttirdim yemeyi mecburen, karnım bazen yirtilacak gibi olsada yemeye calisiyorum özellikle protein dedi.🥺☺️
TC01_17 1.70 boy 48 kilo ile hamile kaldım şu an 64 kiloyum 30. Haftadayız kilo alımım yavaşladı ama bundan 1.5 ay önce çok daha hızlı kilo alıyordum şu an 400-500 gram ancak alıyorum ayda
paksudemirbas babybmom20 162 boy 52 kilo ile hamile kaldım şuan 70 kiloyum doğuma 4 gün kaldı bakalım😂
TC01_17 paksudemirbas güzel kilo almışsınız maşallah son aylarınızda da almaya devam ettiniz mi yoksa kilo alımınız yavaşladı mı?
paksudemirbas TC01_17 evet aldım ama şişiyorsunuz yani çok yemekten değil ödem felan da oldu bende karnım çok geriliyor git gide gören çok kilo almamışsın diyor düşünün yani çok belli olmuyor kilo aldığım zaten ama çok korkuyorum veremicem diye😅
Rapunzelinanasi babybmom20 38 kilo ile hamile kaldım. Boyum 1.63. 34+3 deyim ve 18 kilo aldım şu an 56 kiloyum. 60 ile doğuma girmeyi umuyorum 🙏🏻
irem_ctn7 babybmom20 1.68 boyum 54 kiloyum 🤭 57 kiloyla hamile kalmıştım kızım beni düşünüp fit doğuma sokacak heralde 😅😅
babybmom20 Fundaaaaa allahtan yoğurt yumurtayla aram var yumurta midemi hala bulandırıyorda yinede günde bi tane yiyorum napiyim
irem_ctn7 babybmom20 Düşünceli kızım benim 🙈 bakalım doğum sırasında da annesini böyle düşünecek mi 😅😅
babybmom20 Fundaaaaa kız napayım valla burnumu tıkayıp yiyorum zaten bir yumurtayı yemem yarım saat sürüyor dinlene dinlene bir anda yesem çıkıcak diyorum