babybmom20 Fundaaaaa kız napayım valla burnumu tıkayıp yiyorum zaten bir yumurtayı yemem yarım saat sürüyor dinlene dinlene bir anda yesem çıkıcak diyorum
Fundaaaaa babybmom20 ben direk kendisini geçtim içinde yumurta bulunan şeyleri de yapıp yiyemiyorum 🤭 aay bir çıksalar içimizden 😈
Ebrar18 babybmom20 İlk gebeliğimde 45 kilo ile hamile kaldım boyum 1.55 cm . Hamilelik sürecinde 15 kilo aldım 60 kg yu görmüştüm Şimdiki genelikte 48 ile hamile kaldım 6 aylık olduk neredeyse 2 kilo anca alabildim 🤭🤭
Bet-53 babybmom20 43 kiloyla hamile kaldım 1.65 boyum çok aşırı zayıftım rüzgarda uçacak gibiydim ve asla kilo almıyordum şu an 8. Ayımdayım ve 62 kiloyum 😂😂😂
Dnz35 babybmom20 1.79 boy 44 kilola hamile kaldım şuan 51 kiloyum 22haftalıgım . Baya zayıftım ki 51 kilo oldum hala zayıfım 😀
paksudemirbas TC01_17 evet aldım ama şişiyorsunuz yani çok yemekten değil ödem felan da oldu bende karnım çok geriliyor git gide gören çok kilo almamışsın diyor düşünün yani çok belli olmuyor kilo aldığım zaten ama çok korkuyorum veremicem diye😅
Elfergvn Herkes ne kadar az kilo almış masallah 🙈 51 kg ile hamile kaldım 56 kiloyum 6 ayda toplam 5 kilo almışım
Fundaaaaa babybmom20 yaa hamileliği ilk bebeğimde çok sevmiştim bu sefer riskli zor bir hamilelik geçiriyorum ondan biran önce bitsin diye gün sayıyorum 🥸🤭
annenur babybmom20 bence hamilelikte zayıf kalan cik Killa.loyir kilolu kalan az alıyor nedense çevremde böyle denk geldim
Yildizayz babybmom20 merhaba benim ilk gebeliğim 160 boyum 44 ile hamile kaldım şuan 15+2 haftaligim 48 kiloyum 🥰
irem_ctn7 babybmom20 Düşünceli kızım benim 🙈 bakalım doğum sırasında da annesini böyle düşünecek mi 😅😅
Emotion07 Eylul10 muhtemelen sonumuz öyle olacak kuzu bende 10 kilo aldım ama hiç almamış gibiyim sadece göbek var 😂 doğumdan sonra bari bi kaç kilo kalsa amin 🙏🏻😂😂😂