Siracinannesi kahvesever__ şükür ya durdu dün uyudu bizede çocukluk arkadaşlarım gelmişti rahat rahat oturduk 🙃 seninki napıyor adı neydi oğlunun 😍
kahvesever__ Siracinannesi oh ne güzel ya keşke benim oğlumda akılı olsa 😂Süleyman adı seninkilerin adı ne
Siracinannesi kahvesever__ büyük olan sıraç şimdi küçük olan asil 😍 Süleymanlar biraz hareketli oluyor doğru mu 😂
Xxz Siracinannesi gazı var aşkım birden uyanıyor agliyo 🤦 ovuyorum ovuyorum sabaha kadar çıkmıyor .bir kalktım kolum tutulmuş kas kevsetici falan la birazcık acilfi
sumeyyepy Abcd12 o şekilde bebek uyutulmuyor bayıltılıyor çok sağlıksız yanlış bir uygulama eskiden bilinmiyordu yapılırdı ama artık biliniyor sağlıksız olduğu lütfen dikkat edin yapmayın 🙏
Siracinannesi Xxz ayy kıyamam damla falann kullanmıyorsanız deneyin isterseniz belki iyi gelir her yediğiniz yemegede kimyon koyun gazı engelliyor inşallah geçer hemen
Siracinannesi Ebrumelek16 ayy senin işin daha zor 😂 Allah eksikliklerini göstermesin hem tatlı hem zahmetli oluyor çocuk büyütmek 😂
kahvesever__ Siracinannesi doğrudur ya bizim oğlan şimdi den böyle hareketliyse büyünce düşünemiyorum