Siracinannesi kahvesever__ kalk kız temizlik yapicaz diyorum hemen kalkıyor 😂😂 yakın olduğumuz için herşeyi rahatça söylerim oda öyle 😅
Siracinannesi kahvesever__ evet çok şükür şimdi bebisi banyo yaptırdik o ona bakıyor bende yatıyorum 😂😂 normal de burda yaşamıyor Fransa’da yaşıyor gidecek yine 😑
Siracinannesi kahvesever__ haha bencede keyfim çok yerinde 😂😂 bütün işlerimi yaptım duşumu aldım yattım dinleniyorum miss 😂 yemegide o yaptıracak dışarıdan keşke hep burda kalsa 🤭
Siracinannesi kahvesever__ kalmıyor ama bunalınca işten güçten komşulara yada arkadaşlarima kaçıyorum işi gücü bırakıp 😂
Asdfggff Siracinannesi 17 günlük şu an ilk hafta gayet iyi uyudu hatta 2 saatte bir zor uyandırıyordum ama 5 gün küvezde yattığı için serumu falan atıyordu herhalde vücudu şu an benimki de keyfine göre bazen uyuyor bazen uyumuyor
Siracinannesi Asdfggff bizimde 40 çıkınca uyumamaaya başladı kuzuum 🙂 bebişin nesi var neden kuvozde kaldı ki geçmiş olsun çok
Asdfggff Siracinannesi 42 haftayı bekledi doktorum kakasını yuttu ciğerleri çalışmadı doğduğunda ağlamadı solunum sıkıntısı çıktı maalesef