Serayelis Siracinannesi 3 aylık kızım şuan bizde aynı durumdayız gündüz uykuları çok kısa bazen iyi uyuyor bazen uyumuyor büyüme atakları oluyor o yüzden huzursuz oluyorlar
Siracinannesi Serayelis Allah yardımcımız olsun canım 😂 bugün aşı da olduk beni mükemmel bir gün bekliyor 😅
Asdfggff Siracinannesi 42 haftayı bekledi doktorum kakasını yuttu ciğerleri çalışmadı doğduğunda ağlamadı solunum sıkıntısı çıktı maalesef
gcigdem Siracinannesi 4 buçuk aylık gündüzleri uyumuyor uyursa da 20 dk ancak be sürekli kucakta gezmek istiyor 🥲😂
ebruserdal kahvesever__ farkımız yok bugn 49 gunluk olduk babasında bile durmuyor uyumuyor tuvaletini yapamıyor yorgunluktan başım agrıyor artk benm kahvelerde ve cayla ayakta duruyorum
Leyla1938 kahvesever__ ayy inşallah alismaz çok ayakta sallamaya oğlum 2 yaşında doğduğundan beri ayakta sallıyorum birde hala uykusuz. Ne bacak kaldı bende ne birşey🙈 ikinciye hamileyim zorlanıyorum sallamaya da ama mecbur asla alismiyor kendi uyumaya hala ayakta salla salla sabaha kadar napcaksam böyle. 🙄
kahvesever__ Leyla1938 alışılmış demeki Ayakta sallamaya benim oğlumda öyle sürekli ayamda yoksa uyumuyor o da alıştı 😂😂
Leyla1938 kahvesever__ geçmiş olsun ozaman bacım😬🙈 oğlum 14 kilo sallarknen30 kilo gibi oluyor bide buyunce düşün 😩