Melissargun Caglasmsk 😂😂😂 malesef bazen ben bile inanamıyorum Zor zamanlar geçirdim piskolojik olarak çökmüştüm yıpranmıştım yani. Aşırı kilo vermistim
Caglasmsk Ayrica herkes hayir olamaz fln demiste. Bunyeden bunyeye degisiyor bu arkadaslar. Bende 16.haftamda hissetmistim.
Kardii Bende 14 haftalığım ama daha çok güçsüzler hareket ediyolar kese içinde ama daha dışarı hissettirecek güçte değiller seğirme filan olurda hareketlerini hissedemezsin
LinaDuru Sedaince ben 21. Haftadayım daha yeni hissetmeye başladım son 1 haftadır falan. Daha çok erken bebek hareket eder ama anne bile hissedemez bunu. Bagırsak hareketlerini hissediyorsunuz büyük ihtimal.
Caglasmsk Melissargun yaa cnmm iyi bari smdi kilo almisin biraz ins zayflamazsn tekrar. Gercektn 35 cok zayf 😘
mucizemizibekliyoruzz Sedaince hareket eder tabii ki canlanmış sonuçta. Ama siz ne kadarını hissedersiniz onu bilemiyorum 😊 13. Haftamda pıt pıt hissediyordum ben de
Aybukealtintas Sedaince Hissedebilirsiniz tabikide ki asıl çok hareket ettiği yerinin rahat oldugu dönemler o zamanlar, emin olun ki hepimiz kac yasına gelmiş insanlarız bagırsak hareketi ve bebek hareketi arasındaki farkı çok rahat anlayabilirsiniz 🤗
Melissargun Caglasmsk ay 60 70 kilo olayım diye çok uğraştım olmadı Inşallah bu kilo gitmez 🙏🏻 sezeryan olanlar kilo vermez diyorlar inşallah bende kilo vermem. Ama şöyle birşey var ben minyon tipliyim. 153luk boyum var yapımda minnak
Sinem35 Ben 10. Haftada ultrasonda hareket ettiğini görmüştüm tabikiii hareketleri hissetmem 17.haftayı buldu. Hareket eder ama hissetmek için daha vakti var
Melissargun Caglasmsk ağzından bal damlıyor 😂 insallaaah vermemmmm Amiiin 😂 evet bunada şükr uzun zaman sonra 50yi gordum 😂
Ayseport 12 haftalıkken ikili test için gittiğimde bebeğim uyuyordu boyun ölçüsünü almak için uyanması gerekiodu doktorum ne yaptysa uyanmadı öksürdüm falan yok en sonunda git kahve iç çikolata ye gel dedi doktor uyandı şükür 😂 tekme atıodu ama ben bişe hissetmiodum söyledim doktora ben bişe hissetmiorum ama die o da 20 haftadan sonra hissedersin daha olmaz demişti 😁
Deletedmom2224 Sedaince Evet hissettiğiniz bebisiniz ben 10. Haftadan beri hissediyorum nerdeyse ama öyle tekme gibi değil tabi seyirme gibi dimi 😊 gaz filan değil o bebisiniz hatta bana sürekli o gazdır diyip durmuşlardı doktora sormuştum evet bebeği hissediyorsun yavaş yavaş başlar artık demişti
Smyyglgn54 Sedaince bende 3 aylık hamileyim 🙂 henüz hareketlerini hissetmedim,sizinki baya sabırsız olsa gerek🙄
Sedaince Ya arkadaşlar ben yanlış anlattım galiba hareket derken zaten tekme atıyor ordan oraya geçiyor falan anlamında söylemedim belki de seğirmedir ben yanlış ifade kullanmışımdır 😂
Ahsenveannesi Sedaince canim b3nde post acmistim bebek mi diye insanlar direk iste tekme atmaz falan diyorlar yasamayanlar bilmiyor biraz seyirme gibi oluyor zaten ayagin sudayken boyle balik deger kacar ya öyle
Sedaince Melissargun ben sana bakarak kiloluyum o zaman😂 ama ne bileyim görenler çok zayıfsın falan diyor boyun da 1.70 belkide ondan öyle duruyorum o yüzden zayıfım demiştim😂
Busra8080 Sedaince 😊 bende 15.hafta da gayet güzel hissediyordum masallah hareketli kizim basindan beri suan 37 +3 haftaligiz bence seninde hissetmen normal ama herkese anlatma nazar deger allah korusun 😊
Sedaince Busra8080 kız çocukları erken canlanır diyor yanımdaki büyükler acaba onun da etkisi var mıdır 🙏