Sedaince Busra8080 kız çocukları erken canlanır diyor yanımdaki büyükler acaba onun da etkisi var mıdır 🙏
Ahsenveannesi Canım benimde ilk gebeligim ve bende 13 te sirt ustu yatinca boyle minik seyirmeler hissediyordum herkes sana denilen gibi gazdir 20den once hissedemessin falan dedi ama nadirde olsa eeken hissedebiliyor insan ben 18 deyim ve 13de hissettigim bebek hareketleriydi eminim 16 da da minik tekmeleri hissetmeye basladim. Herkesin yapisi bir degil
Ahsenveannesi Sedaince canim b3nde post acmistim bebek mi diye insanlar direk iste tekme atmaz falan diyorlar yasamayanlar bilmiyor biraz seyirme gibi oluyor zaten ayagin sudayken boyle balik deger kacar ya öyle
Sedaince Ahsenveannesi aynen öyle canım ilk gebeliğim bişey bilmiyorum soruyorum herkes kesin etmez yok öyle bişey falan diye yazmış ama tekme atıyor demedim bende zaten
Kbrmrt Sedaince Bu haftada hareket hissetmen inkansız. En en fazla karıncalanma hissedersin canım o da anlık geçer ;)
Prensimingeliyo Benay benimde ilk bebeğim Bi defada düşük yapmıştım 16haftalıkken hissetmeye başladım😊 şuan 19haftalığım şimdi daha net hissediyorum
Elmassefil 17+4 haftalığız bizde benim de ilk bebeğim çok nadir hissediyorum senim haftalarda gaz oluyor canım üzülme hissedersin inşalalh
Handsomebaby Hareket etmedi diye korkma çünkü bu haftada mümkün değil hissetmen ikinci hamilelikte bile 18-19 ları buluyor en erken.