Minigim38 Cocuk gelişimi 2 yıllıktan mezunum 2 yıllık aciktan sosyal hizmetler okuyordum 2. Siniftım hamile kalinca dondurdum
Hamaratpanda Minigim38 sosyal hizmetleri 4 yıllığa tamamlayıp kpss den huzurevlerine sosyal servis/ çalışmacı olarak atan çok rahat edersin hiçbir iş yaptıkları yok inanki 😂
Porsuk7062 Minigim38 açıktan okurken dondurmaya gerek yok aslında ben örgün okurken üçüncü sınıfta hamile kaldım. Doğurdum. Hem okulumu uzatmadan bitirdim. Hem çocuğuma baktım.
Selyn Bora5832 hayırlı olsun 🥲 bende sınava girdim 35 haftalık hamileydim biliyorsunuz iptal oldu şimdi doğumum sınava denk geliyor çok moralim bozuk
Bora5832 Selyn o sınava ben de girmiştim sınav parasını verdim diye inanılmaz sıcaktı zaten Allah’ım dedim bu insanlara yardım et ne kadar zor iptal edilmesi de çok kötü oldu inşallah sınava girebilirsiniz
Nare09 Hamaratpanda henüz atanmamış bir öğretmenim :) malum KPSS de iptal oldu. Artık sınavda suyum gelirse şaşırmam 😂
Hamaratpanda Benherseydenoncebiranneyim şu sıralar istifa edip işi gücü bırakıp influencer olma fikri çıkmıyor aklımdan 😅 var mı önerin 😂