Hamaratpanda İyi akşamlar kızlar 🌸 Kimler hangi meslek grubundan bakalım. Ben Huzurevinde sağlık personeliyim.
minikkurabiyelerinannesi Hamaratpanda çocuk gelişimi mezunuyum geçen sene çalışıyordum da hamile kalınca bıraktım. Biraz zor geçiyor hamileliğim 💙
somurtkankedi hilalhanim benimde hayalimde otopsi vardı üniversitede ne okudunuz nasıl bölüm zor mu acaba bilgi verir misiniz ☺️
Hamaratpanda minikkurabiyelerinannesi ayy en güzeli hamileliğini evde geçirmek. Boşver tadını çıkar 😘
Betulxxx minikkurabiyelerinannesi birşey sormak istiyorum çocuk gelişimi açık öğretimden mezun olunca anasifi öğretmeni olabiliyor musunuz
Selyn Bora5832 hayırlı olsun 🥲 bende sınava girdim 35 haftalık hamileydim biliyorsunuz iptal oldu şimdi doğumum sınava denk geliyor çok moralim bozuk
Hamaratpanda arirangg gözüm kesse biraz ders çalışmayı okuyup KPSS çalışıp öğretmen olmak vardı ama nerdeee ben de o azim 😂
hilalhanim Hamaratpanda gördüm stajda kaldırabiliyorum ama kesinlikle herkesin yapabileceği bir şey değil ilk başlarda çok zorlanmıştım şimdi bebeğimden dolayı dondurdum ama tekrar devam edicem 🤪
Hamaratpanda hilalhanim bence de herkesin yapabileceği bir iş değil. Allah kolaylık ve sabır versin 😅
arirangg Hamaratpanda Evlenmeden bunları yapınca daha kolay tabii canım. Ama yine de çok uğraştırıcı bir süreç tabii atanınca değiyor 😊