Brcavsr elifuslu1002 Bende aynı şekilde yaptım. Yatağıma bitişik sallanan anne yani. Ayrı oda yapmak için çok erken olduğunu düşünüyorum zaten 1sene kadar bnmle uyuyacak. Durmadan baska odaya koşup durmak ne bilim 😁
Esragenc  Biz de bellonadan aldık bebişimize ❤️
Muge_K Uzayevren taşınabilir beşikten memnun musunuz ? Bende kolaylık olsun diye öyle birşey alacağım hem anne yanı hemde odalar arası taşırım diye düşünüyorum
Uzayevren Muge_K kesinliklee trendyoldan almıştım çok uyguna be gerçekten çok kullanışlı tavsiye ediyorum
Vildan53 Kbra52 dolap şifonyer benimkiyle aynı resim atmayı Bi türlü beceremedim burda bende instagram üzerinden gördüm nokta bebe istanbul pendikte dükkanı ordan aldım 6300 tl
Efnanada heyzil06 Sitelerde çoğunlukla var zaten ama siteler kartalcık sokakta bir mobilyacı var uygun yapıyor oraya bakın derim
heyzil06 Efnanada çok teşekkür ederim gidip bakacağız zaten sitelere inşallah istediğim gibi güzel yapabilirler fiyat konusunda da üzülmeyiz 😂 çok şey istiyorum evet 😂😂🙈🙈
Meresss tugbamommm vivense mağazadanmı aldınız onlinemi aldınız acaba beğendiğim model ama cesaret edemedim
NurberaMom Benimennembirmelek instababyrooms sayfasından aldım hem sitesinden hem Instagram dan fiyatına bakabilirsiniz ölçüsüne göre fiyat değişiyor ☺️
Muge_K Uzayevren bende alicam da onun icin sordum. Baby door marka 600 TL fiyatı var. Görüntüsü aynısı sizinkinin.
Uzayevren Bir_mucize_olsun1 biz dolap şifonyer yatak mağazadan 8500 e almıştık ozamn şuan ne kadar bilmiyorum
Seyma0323 Elifsnr canim çook güzel olmuş gülle gülle kullansın bebeğimiz🙏🥰 benimde o tarz halı vardı görüntüsü güzel ama çok alerji yapiyordu ve içindeki kiri tutuyordu insallah siz memnun kalırsınız