NurberaMom Benimennembirmelek instababyrooms sayfasından aldım hem sitesinden hem Instagram dan fiyatına bakabilirsiniz ölçüsüne göre fiyat değişiyor ☺️
Semaaaa1 tazecikannee çilekten aldık montessorı yatagı şeklinde olanlardan. Geçenlerde kuruldu çok memnunuz 🫠
KubraKaranKaya Hulya19s https://www.almila.com.tr/kesfet?kesfet-id=5&gclid=EAIaIQobChMI_Z-CsJL4-QIVyo1oCR2cFQoKEAAYASAEEgJVXvD_BwE
Eliff_ ://mutluresim.com/images/2022/09/03/BxvAs.jpg bende şimdilik dolap yaptırdım sadece mobilyacıda
heyzil06 Efnanada çok teşekkür ederim gidip bakacağız zaten sitelere inşallah istediğim gibi güzel yapabilirler fiyat konusunda da üzülmeyiz 😂 çok şey istiyorum evet 😂😂🙈🙈
pamukannesi25 heyzil06 bende aynısını düşünüyorum ikeayada bakabilirsiniz iç kısmını kapağını herşeyini kendiniz ayarlayabiliyorsunuz 10 yılda garanti sunuyolar
heyzil06 pamukannesi25 aaa gerçekten mi? Bunu hiç bilmiyordum çok teşekkür ederim 😍 mobilya bölümünde çalışanlardan mi bilgi alabiliriz acaba benim hiç bilgim yok bu konuda çünkü
Seyma0323 Elifsnr canim çook güzel olmuş gülle gülle kullansın bebeğimiz🙏🥰 benimde o tarz halı vardı görüntüsü güzel ama çok alerji yapiyordu ve içindeki kiri tutuyordu insallah siz memnun kalırsınız
Meresss tugbamommm sıkıntı yaşamadın demi canım cesaret edemiyorum ama istediğimde orda var kurulumu zor oldumu